Skobonanza, irriterande kundservice och att köpa grisen i säcken

Tusen tack för alla era kommentarer eller snarare meddelanden som ni skickat om naglarna och förlossningen! Vet inte om ni tycker att det är klurigt att skriva kommentarer på bloggen men jag har fått så många DM, meddelanden, på Instagram så kanske tycker ni att det är enklare att svara där? Hur som helst kan jag sammanfatta det med att det verkar vara lite 50/50 på vad man hört och egna upplevelser kring naglar, förlossning och operationer. Nu byter vi ämne och pratar om ett av mina favoritintressen – SKOR!

hfoiZsD+Svm2k1yOoptnwQ_thumb_3445

Okej, låt oss prata om den här magiska högen med skor som ligger på vardagsrumsmattan just nu! Asos skorea, vad ska man säga… helt underbar! Beställde en hel drös med skor i samband med julen och jag väntade och väntade men skorna dök aldrig upp. Fakturan kom dock snabbt som ögat. 7oVt5dyDTrG0HvQ2u6Ye0Q_thumb_344d

Kontaktade deras kundservice som inte riktigt visste vart skorna tagit vägen men att det blivit något fel när de skulle skickas och blev lovad att de skulle skicka ett nytt paket. Ny faktura kom snabbare än blixten men inte någon leverans den här gången heller. Woopsie, fel hade det visst blivit igen och tror ni inte att det blir så en tredje gång. Ahhh jag typ drömde om de här skorna så mycket längtade jag. Hello gravidhormoner liksom….3qE7c2DPStSg%stoaVWnXQ_thumb_3446

egMM4WxfTcy0akgcvGZ5Zg_thumb_344c

Det slutade med att många av skorna som jag beställt sedan tagit slut när det väl blev någon ordning på Asos…så de gick jag bet på men de här pärlorna som jag längtat efter så länge dök äntligen upp idag. Och tror ni inte att de var hårda som sten, snacka om besvikelse! Åh, vill behålla dem och bara ha dem i bokhyllan… kanske kan fungera som bokstöd? Trots att jag beställde dem i både 39 och 40 blev det tumme ner, är ett klassiskt halvnummer så beställer alltid dubbla par.

Y1Ub2iKTQuyG4eIWje7WuQ_thumb_344b

De här pärlorna som blev ett par ”i-farten-beställningar” blev nog faktiskt de enda som får stanna kvar här hemma…. Kommer nog bli perfekta till något av sommarens bröllop. Har tre bröllop i augusti, hur underbart att inget av dem krockar med varandra!YQ40USdqTVqzhR%mezR1JQ_thumb_344a

uVAp%svPQKa1+1F27VQUYw_thumb_3449

Åh världens vackraste guldpjux var så små, eller så har mina fötter svällt en del. Hrm… en dålig kombo så de här får jag snällt skicka tillbaka och invänta att de kommer in i en storlek större.
0+9sCezWTqybJlPiazXZ2A_thumb_3447

De blå sammetspjuxen de kan nog faktiskt få hänga kvar! Ska klura lite…

Sådana här gånger gäller det att vara hård mot sig själv och leva som man lär och här är mina regler som jag pliktskyldigt får hålla mig till 1. Passar de nu? Nej- då åker de tillbaka! De kommer inte mirakulöst bli fantastiskt sköna av sig själv om en vecka eller två. Visst så kan mina fötter vara lite extra svullna nu men jag kan inte förutsätta att de går ner en eller en halv storlek om några veckor eller månader. Bara att acceptera. Punkt! 2. Strunta i om de är på rea – hade du köpt dem på fullpris? Är svaret nej, då åker de tillbaka. Åhhh det här med nätshopping det är verkligen som att köpa grisen i säcken ibland men kan också vara som ett Kinderägg. Det bästa är i alla fall när man kan nyttja de tre budorden – fri frakt, fria returer och faktura. Nä nu måste jag nog äta middag innan jag börjar yra och spåra ur fullständigt! Oh, jag har ju förresten beställt hem två skötväskor som kommer hemlevererade idag, det är får bli ett fjärde budord – gratis hemkörning man tackar ja!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Måste naglarna ryka till förlossningen?