Skynda fynda hos Ellos, 30 % rabatt på rean

0

Upp med handen ni som älskar att hitta riktigt grymma fynd i slutet av rean! Eftersom jag spenderar mycket tid i norr ser jag lägenheten i Sthlm med lite nya ögon varje gång jag flyger ner så nu är huvudet fullt med idéer om hur jag vill att vårt hem ska se ut. Har fått en grym rabattkod på Ellos som jag tänkte dela med mig av till er, ni hittar den lite längre ner.

Skärmavbild 2016-03-03 kl. 19.32.36

Jag är så sugen på att få börja göra i ordning på balkongen och ett mysigt fårskinn (länk) är perfekt när värmen behöver lite hjälp på traven.

Skärmavbild 2016-03-03 kl. 19.27.10

Även om det går mot ljusare tider utomhus så har jag fått dille på mörkgrön och svart marmor. Den här lyxiga kuben hittar ni HÄR.

Skärmavbild 2016-03-03 kl. 19.40.37

Med tanke på den kungliga tillökningen så avslutar vi med en kunglig kudde (länk) till vardagsrumssoffan. Guld och grönt är verkligen en vinnande lyxkombination som jag aldrig får nog av.

 —

Få 30% rabatt* på din beställning av röda priser med erbjudandekod: 335437. Rabatten dras av när du loggat in och är i slutet av din betalning.

*Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser på Ellos. T.o.m. 2016-03-06. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris”, ”design by” eller varor märkta med ”Ej rabatt”. Ellos reserverar sig för eventuella skrivfel och erbjudandet gäller så långt lagret räcker!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *