Slirig lördag

0

Vilken fantastisk helg det varit! Gårdagen bjöd på en underbart slirig kväll ute på stan. Började kvällen hemma hos min fina vän Sanna med bubbel och jordgubbar.

Bubbel Flos inredning

Älskar verkligen hiphopbubblet P.Lex signerat rapparen Petter.

Flos

Sanna är grym på inredning och jag älskar verkligen hennes lägenhet. Lampan från Flos hade gärna fått följa med mig hem samt hennes snygga vardagsrumsbord i marmor.

Alexander Wang Marmor

Medans Sanna gjorde sig klar passade jag på att pröva detta fodral från Alexander Wang. Alltså jag älskart! Brutalt skön och sitter som ett andra skinn. Känner mig lite bitter över att jag inte la beslag på ett exemplar.

Alexander Wang

Brutalt snygga Sanna!

Carro Kvällens första stopp blev på Judith & Bertil vid Hornstull där Jakob lirade i baren. Galet skön musik! Älskar verkligen ställen där de spelar hiphop, hade kunnat stanna där hela kvällen. På J&B mötte vi upp Carro, Sandra, Anna, Bergmark, David och Björne. Nästa anhalt blev Escalier på Stureplan där vi hängde till stängning och efter det tackade vi gudarna för nattöppna matställen.  Mina fötter hade inte tackat nej till att checka in på ett rejält spa idag.

Nu ska jag njuta av en mysig kväll hemma med killen. Temat för kvällen blir hänga upp tavlor varvat med killens skills i köket. Hoppas ni njuter av söndagen!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *