Snabba fötter

4Kommentarer

Jag har dragit mig alltför länge när det gäller att köpa nya löparskor. Av någon anledning så lägger jag ju hellre pengarna på några glittriga pärlor med höga klackar än ett par fotvänliga rackare till löparspåret, men nu är det gjort. Jag gjorde ett löpartest och jag har tydligen ett pronerande löpsteg. Efter att ha provat några Asics Kayano så föll beslutet tillslut på ett märke som jag aldrig hade hört talas om- Saucony. Satt bättre på foten än Kayano och jag tror att jag har hittat en ny favorit.

Sau Guide Saucony

Sau Guide SauconyDet blev ett par färgglada godingar som jag invigde direkt. I Skellefteå har vi en runda som kallas för ”Broarna runt” som jag och syrran tog en löptur runt. Inte ett enda skavsår! Jag må vara lite nördig av mig men jag vill gärna att skorna ska vara snygga och jag älskar dessa färgglada racerskor. Känns som två karameller på fötterna, kan det bli bättre?

Sau Guide Saucony

Idior

Sau Guide SauconyLöpartröjan och sculpture tights från Casall som är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till träningskläder.

Utomhusträning Avslutade träningen med ett magpass ute på altanen. Strålande sol och klarblå himmel – magiskt.

Hoppas ni njuter av fredagkvällen

4 Kommentarer
 • karin
  april 17, 2015

  Du ser stark ut! JJag lydde ditt råd och provade casall, men jag tyckte att de tajtsen var låga i midjan. Fast jag provade bara två varianter, finns säkert måna fler 🙂

  • Ida
   april 17, 2015

   Men tack fina fina du <3 Har ju varit sjuk i två omgångar och inte kunnat komma igång förrän nu, känner mig galet taggad! Nämen va typiskt... jag gillar också när de är högre i midjan och några som är ruskigt höga är dom jag har på bilden- Casall sculpture. Slimmande är de också ha ha! Ett hett tips att prova! 🙂 Kram på dig!

 • Lena
  april 17, 2015

  Gud va skoj det var!

  • Ida
   april 17, 2015

   Imorgon kör vi igen! 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *