Sov gott älskade mamma

8Kommentarer

I fredags, strax efter midnatt, tog min älskade mamma sina sista andetag för att somna in i en evig och stillsam ro. Att ens skriva de här raderna känns helt ofattbart och obeskrivligt tungt. Jag vill tacka er alla för det stöd som ni visat med samtal, meddelanden, blommor och kärlek både nu i vår enormt stora sorg men även under de åren som min mamma och resten av vår familj kämpade med hoppet om att besegra cancern.

P1060119 (1)

En ängel flög förbi mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende på vår jord
Som en sol som värmer oss, som en himmels stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende med en tro
Kärleken är

thumb_P1120813_1024

thumb_P1120810_1024 2

Jag älskar dig mamma <3

8 Kommentarer
 • Kridtin
  juni 21, 2016

  Herregud Ida, finner inga ord. Så himla ledsen för er skull. Beklagar verkligen sorgen. <3

  • Ida
   juni 23, 2016

   Tack <3 Kramar

 • Karin
  juni 21, 2016

  ❤ Så ofattbart för er. Ta hand om varandra och älska varje dag. Kram

  • Ida
   juni 23, 2016

   <3 Kramar

 • Sofia
  juni 21, 2016

  Jag är så ledsen för dig och din familjs skull.

  Fann din blogg för något mer än en vecka sedan. Jag försökte hitta något som kunde hjälpa mig när jag vakade över min mamma vars cancer höll på att avsluta hennes liv (och även gjorde det, i onsdags). Vill att du ska veta hur viktigt det var/är för mig att inte känna mig så ensam i detta genom att få läsa dina ord om dig och din mamma. Så tack. Och ta hand om dig nu. Varma hälsningar

  • Ida
   juni 23, 2016

   Tårarna flödade när jag läste din kommentar. Från botten av mitt hjärta vill jag både säga tack och skicka världens största kram. Vi är inte ensamma <3 Kram Ida

 • Eva
  juni 21, 2016

  Words are not enough as painkiller ❣❣

  • Ida
   juni 23, 2016

   <3 Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *