Spets, ramar och vaser i överflöd

0

Idag svängde jag och pappa förbi en second handbutik i Skellefteå som jag försöker hinna med varje lördag som jag är hemma. Som ni förstår blir det fullt fokus på bröllopsdekorationer när jag spanar runt bland hyllorna men målet är att vi ska kunna använda så mycket som möjligt även efter vårt bröllop. 

thumb_P1120448_1024

Idag hittade jag ett gäng vaser i olika former och storlekar som jag blev otroligt  nöjd med. Jakob var dock lite mer tveksam, ha ha, han tycker liksom att det räcker med vaser nu.

thumb_P1120447_1024

Förutom vaser så hittade jag två fantastiska spetsdukar, några fotoramar och en otroligt vackers guldfärgad dekoration som jag har lite olika tankar kring.

thumb_P1120457_1024

Igår hämtade jag förresten ut ett paket med bröllopsdekorationer som jag hade beställt från My perfect day. Otroligt snabb leverans och fantastiska saker! Jag blev så otroligt glad att allt passade så bra ihop, och jag tror att de kommer gå otroligt bra ihop med det andra dekorationerna som jag har beställt från några andra butiker.

thumb_P1120449_1024

thumb_P1120440_1024

Nu ska jag kila ut i solen och njuta av vårvärmen tillsammans med resten av familjen. Så lycklig att både storasyrran och Jakob har kommit upp, och nästa vecka kommer lillasyrran. <3

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *