Sport on

0

Under 2014 tog sig  idrotten in i modevärlden med besked och det ser ut som att de sportiga vindarna fortsätter att sätta sin prägel på modet även detta år. Såväl budgetkedjorna som lyxvaruhusen fortsätter att addera sportiga detaljer till sina kollektioner. Ett av de stora samarbetena förra året som verkligen var spot on var Alexander Wang för HM som fick alla modeoffer att bära löpartightsen så väl på gymmet som på shoppingrundan.

 

Alexander Wang HMWang dress

 

Föll pladask för looken nedan signerad Lindex och deras Kickstartkollektion. Jag verkligen älskar känslan av mixen mellan dressat och avslappnat där Vansen passar lika bra på fötterna som ett par sylvassa klackar. Perfekta looken när man snabbt och enkelt ska röra sig från jobbet till aw:n.

 

Sport lindex

Perfektion i all sin enkelhet – keep it simple! Passa på att fynda på rean där ni hittar snygga t-shirts från både Nike och Adidas som både kan användas på gymmet så väl som i baren.

 

Adidas

Ryggsäck MoschinoSnyggare väska får man leta efter- denna från Moschino

Karl Lagerfeldt och Louis Vuitton har som vanligt tagit det till en helt ny nivå…

Lagerfeldt

Gym

Inte lika glamouröst som hos Lagerfeldt men såväl min favoritövning- stå med en fot på vardera bräda som du har höjt upp. Ta en kettlebell och gör så djupa squats du bara kan. Älskart!

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *