Stockholm i mitt hjärta

2Kommentarer

Ville bara säga att jag är i säkerhet och se hur ni mår. Som ni såg i förra inlägget så var min plan att åka in till Zara idag på Drottninggatan för att byta en kjol, vilket jag också gjorde. Klockan var strax efter ett när jag befann mig i stan, gick på Drottninggatan och stod vid övergångsstället som korsar Mäster Samuelsgatan. Känns lite som att jag hade änglavakt idag och hade det inte varit för mina feberkänningar så hade jag nog fortsatt strosa runt just där på HM och Åhléns. Mina tankar finns hos de drabbade och deras närstående. Stockholm i mitt hjärta. 

Stockholm-Sweden-Riddarholmen-ChurchBy-Unknown

2 Kommentarer
 • Kristin
  april 7, 2017

  Tänkte på dig idag! Läste precis innan att du skulle in till stan. Glad att du är oskadd <3

  • Ida
   april 9, 2017

   Stor kram och en massa kärlek fina du <3 Puss

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *