Storhandling under tystnad, glitterbrallor och Frans

0

I lördags vaknade jag helt utan röst, fick i stort sett inte fram ett ljud! Efter att har spenderat hela morgonen i sängen följde jag med Jakob till Coop för att handla inför vår myskväll i soffan. Har ni testat att storhandla helt under tystnad? Ha ha humor! Älskar att vi dessutom försökte oss på någon egen form av teckenspråk som ändå gick vägen. Men nu backar vi bandet lite och tar lördagen från början….

thumb_P1110940_1024

Morgonens medicin såg ut så här: Elle, Zyx, brustabletter, Ipren, näsdukar och handdisinfektion.

thumb_P1110941_1024

Elle…. terapi för själen!

thumb_P1110939_1024

Sedan gjorde Jakob frukost och mixade ihop en grym smoothie till mig. Följde som sagt sedan med Jakob till Coop med förhoppningen om att lite luft skulle göra mig gott. Hittade i alla fall en superfin helgbukett i deras blomavdelning, älskar när matbutikerna överraskar!

thumb_P1110994_1024

Den här bilden knäppte jag dagen efter när jag lekte runt med paljettyget här hemma.

thumb_P1110898_1024

Jakob är så grym på att laga mat och vad är bättre när man är sjuk än biff och bea? Mums!

thumb_P1110912_1024

Unnade mig ett glas vin till Melodifestivalens inledning…

thumb_P1110917_1024

…och sedan litervis med te och honung.

thumb_P1110909_1024

Gissa vilken skål som är min? Min godispåse skiljer sig alltid väldigt mycket från Jakobs. Jag håller mig gärna till chokladen och på sin höjd en skumsvamp eller två. Jakob däremot älskar lakrits och sura saker. Sedan åkte det tunga artilleriet fram- ostkrokarna!

thumb_P1110919_1024

Passade även på att ströläsa lite bloggar från soffan… 😉

thumb_P1110915_1024

Myskväll i soffan är verkligen underbart när man inte sett varandra på länge. Är så glad att Jakob gick med på att vi skulle se Melodifestivalen även om han nog helst hade sluppit. För att komma i stämning hade jag på mig mina glitterbyxor som jag köpte i julas. Perfekta båda på dansgolvet och i soffan! Bästa glittret satt dock på mitt finger!

Men vad säger ni om resultatet? Grattis till toksöta Frans men jag höll tummarna för kostymklädda Boris!

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *