Strandhäng, Hagaparken, leka klädbutik och en bruten arm

Posted on

Som vanligt när det är fullt ös och man inte hinner titta in här så undrar man när man väl får tiden över – vart ska jag börja? Det har solats, eller snarare badats, varje dag sedan sommarvärmen slog oss alla med storm. Hur fantastiskt att bo så nära beachen, sorry vet att det inte är första gången jag säger det men känner sådan tacksamhet för det varje dag. 

Vad har annars hänt sedan sist? Det har ju firats nationaldag och det gjorde vi med bravur i Hagaparken med ett fantastiskt stort festglatt gäng. Det har blivit tradition för oss att fira nationaldagen där, och i år var vi så tacksamma för att vi hann norpa skuggplatser! 

Passade på att inviga den här klänningen men tänker nog klippa bort banden och köra något schysst bälte till. Tänker att mitt Moschino bälte kan funka som kontrast till volangerna.

My girls Cissi och Dessan! Jag har inte piercat näsan utan råkat ut för en av Eltons vassa naglar…

Om vi ska övergå till det bästa som hänt sedan vi hörde senast så är garderoben nästan helt klar och jag har börjat fylla den med kläder. Jag insåg snabbt att jag fortfarande har för lite plats för mina kläder och därför var det tur att Jakob insåg att han hade fått alldeles för mycket plats för sina. Jakob har blivit inspirerade sedan han såg Marie Kondo på Netflix och började till och med prata om att han vill ha några lådor tomma. Okej där går gränsen men ekvationen går ju ihop, jag behöver mer plats och Jakob mindre. Konstigt det där då jag redan nu snott större delarna av garderoben ja ja….

Det finns så mycket mer att packa upp och det ska organiseras om lite men det känns redan så bra! Längtar så tills vi bestämt heltäckningsmatta och spegel.

En annan fantastisk sak var att vi hann få upp taklisterna innan Jakob gick och bröt armen. Den brutna armen är en negativ sak, dels för att det så klart gör ont, men den trasiga armen gör också att Jakob inte får lyfta något på typ mer än ett kilo. Lägg till ungefär 10 och ni har Eltons ungefärliga vikt. Lite egoistiskt tänk men det innebär också att det blir svårare för mig att få egentid och Elton är så intensiv nu med galet mycket energi så en stund för sig själv behövs verkligen ibland. Hrm, ska på en aw på fredag så vi får se hur det går. En date med Jakob har jag förresten imorgon, om det löser sig med barnvakt, då jag tänker släpa med mig Jakob till Mr French där Eric Gadd ska spela. Ses vi där?

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • E
  juni 10, 2019

  Men vadå har Jbrutit armen ? Det har gått mig helt förbi. Hur gick det till? Blev du arg och tog ett grepp ha ha ha ? Förlåt kunde inte låta bli och skoja lite … hoppas hanblir bra snart. Andas och öva på tålmodigheten så ordnar sig allt, kanske inte lika snart som önskat men shit happens 😉 puss

  • Ida
   juni 13, 2019

   Ha ha ja det skulle man kunnat tro men det är fotbollsspelande i Korpen som är anledningen till den brutna armen. Jag får öva på min effektivitet som just nu är maxad för att hinna med allt ha ha. Stor kram på dig <3

 • Sofia
  juni 11, 2019

  Helt ljuvlig garderob, avundsjuk så det smäller ! Har en fråga: jag har sett att Elton har den fantastiska gråa taklampan som jag älskar, nu undrar jag om Du upplever att den lyser upp rummet bra? Stor kram

  • Ida
   juni 13, 2019

   Hej fina och tack eller vad man säger ha ha. Lite avundsjuk på mig själv nästan, den är fantastisk och ännu bättre kommer den att bli! Angående lampan i Eltons rum så nej, tyvärr ger den inte så mycket sken. Ska se om jag kan byta glödlampa och se om den går att maxa ytterligare men sanslöst fin är den i alla fall. Kramar

Previous
Svettig träning och att springa på finaste Instavännen