Svettig träning och att springa på finaste Instavännen

Posted on

Herregud vilket svettigt träningspass det var idag ute i Vasaparken med Stockholm bootcamp factory. Måste ändå säga att det gick hyfsat bra att träna med Elton, han är ju inte särskilt förtjust i att sitta still men att springa efter honom är träning med. Det var två andra busungar där i ungefär samma ålder vilket var så skönt, de kunde i alla fall underhålla varandra en liten stund. 

På vägen till träningen sprang jag på min fina Instavän Kristin som är nybliven mamma till världens sötaste kille. Så konstig känsla när man följt varandra länge och skrivit till varandra, delat ups and down och plötsligt står man där ansikte mot ansikte. Blir att boka in en riktig date med den pinglan inom kort hoppas jag!

Elton måste ha varit helt slut efter vårt träningspass, värmen gjorde nog också sitt så han har sovit i nästan två timmar. Jag har hunnit dusch, äta, dricka kaffe, vattna blommorna, plocka undan och nu börjar jag bli otålig ha ha vakna då! Så knäpp man är som tänker så när de äntligen sover. Nu börjar det röras i vagnen, hörs sen!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Kristin
    juni 10, 2019

    Men hur gullig är inte du! SÅ kul att äntligen få ses 🙂 ser fram emot dejt sen!! Kram

Previous
Badliv