Tack 2015… och välkommen 2016!

Hej fina ni! Nu är det inte länge kvar tills det är dags att skåla in det nya året. Tänkte därför passa på att dela med mig av en liten tillbakablick från 2015 och några förhoppningar inför 2016.

 

Jag och Jakob

En bild från nyårsafton då vi skålade in 2015 på Stina och Calles terass.

Kärlek – Måste säga att 2015 blev ett kärlekens år. I somras gick Jakob ner på knä på en magiskt vacker strand i Norge och frågade om jag ville gifta mig med honom. Det var helt oväntat där och då och jag är så lycklig att Jakob lyckades överraska mig.

IMG_0170

Förlovning

Några minuter innan Jakobs frieri.

Året har så klart efter frieriet inneburit en hel del bröllopsplanering. Det är så otroligt roligt och jag är så tacksam över att ha mina tre blivande brudtärnor Nadja, Carro och Sanna vid min sida.

P1050620

Bästa patrullen! Sanna, Carro, jag och Nadja tillsammans innan en utgång i somras.

Karriär – Startade bloggen under månadsskiftet november/december förra året så i år har bloggen tagit fart och blivit en del av min vardag. Det har varit otroligt roligt att träffa alla nya människor som jag lärt känna via bloggen och alla upptåg som det inneburit.

P1050811

Tillsammans med Sanna på ett mingel i Louis Vuittonbutiken i Stockholm.

Under året började jag även skriva inredningsartiklar för Houzz.se. Det är ett otroligt spännande uppdrag och det är roligt att få blanda två av mina intressen inredning och att få skriva. Mina artiklar har oftast en glamourös touch som den här artikeln.

P1050907

P1050888

P1050909

Tillsammans med Vera och Emelie på releasefesten för Houzz.se. Emelie känner nog de flesta igen genom bloggen 34kvadrat där hon guidar oss i inredningsvärlden och plockar ut godbitarna från Hemnet.

Resize Design

Ett av mina största projekt i år var att leda inredningsprojektet för Dunbutiken när de skulle slå upp sin konceptbutik på Grev Turegatan. Färgmässigt föll valen på mässing (någon som blev förvånad?), vitt och valnöt och jag älskade att göra moodboards och inköpslistor. Att jag sedan engagerade bästa Resize Design i projektet blev galet lyckosamt. Inte bara blev butiken, enligt min mening, otroligt snygg utan vi fick även nya otroligt fina vänner i Viktor och hans gäng.

Dunbutiken

Bort med det rosa och in med det vita.

Idior

De platsbyggda hyllorna som stod i dåvarande butiken revs bort, hela butiken målades om och det mättes för fullt inför all ny inredning.

Ida Idior

Snickarbrallorna kom väl till användning…

Dunbutiken

En månad senare vankades det invigningsfest, det kom sanslöst mycket folk och man vet att det är en bra fest när skyltfönstret immar igen…

Dunbutiken

Dunbutiken

Jakob tillsammans med bästa Viktor från Resize Design.

Familjemys

Årets resmål måste utan tvekan bli London som jag tror att jag hann besöka tre gånger om jag inte minns fel. Så lycklig att vi lyckades ordna så att hela familjen kunde åka dit tillsammans i Maj!

London

London

Idior

Någon vecka senare var det dags för ett nytt Londonbesök då jag och Jakob fick se en magisk konsert med favoriten Miguel tillsammans med Metro Mode och Sony Music.

Miguel Wildheart

Hann förresten med två Miguelkonserter i år, bästa!

London

Många Londonresor betydde många härliga dagar med storasyrran!

Idior

Årets inredningspryl går till vasen Äng från Klong. Äng är så vacker både som den är, fylld med blommor likt en sommaräng eller med några få utvalda snittblommor. Tack mamma och pappa för den otroligt fina födelsedagspresenten!

Klong Äng

Äng Klong

Årets klädesplagg blir både mina grymma guldbrallor från HM och min älskade onepiece från Casall. Ni har sett båda plaggen vid flera tillfällen på bloggen och så blir det när man får två riktiga favoriter i garderoben.

Ironman Haugesund Idior

Det blev kärlek vid första ögonkastet med ”sparkdräkten” från Casall, som inhandlades efter några glas champagne. Här sportade jag den i Haugesund där Jakob genomförde en Ironmantävling. Funkar kanon att matcha med både med ett glas vin eller en hantel i handen.

IMG_3147

Inga tveksamheter att dessa brallor skulle bli årets solklara favorit!

Liljor

Årets cravings är helt klart blommor! Har blivit som besatt av dessa färgglada och doftspridande rackare och hemmet känns så tomt om vaserna inte är fulla av blommor.

Balkong

Längtar till våren kommer, då ska balkongen få blomma igen.

Årets hjälte är både min mamma och min pappa som tillsammans i vardagen fightas med mammas cancer. Så starka och underbara! <3

Familjen Skellefteå

Knäppte den här mysiga bilden på pappa, mamma och storasyrran en kort promenad från huset tidigare i år.

Så… hur ser mina förhoppningar och önskningar ut inför 2016? Det jag önskar mig allra mest är att min familj och mina vänner får må bra. Hälsa och kärlek är i slutändan det viktigaste, att få skratta ihop och att få känna kärlek.

Under nästa år vill jag utöka bloggen, lära mig photoshop och lära känna er läsare mer. Blir så glad när ni kommenterar och att det blir en konversation mellan mig och er. Det är så roligt att se att antalet läsare hela tiden växer, tack fina ni för att ni läser och lämnar små avtryck efter er här i bloggen <3.

Det som kommer spegla stora delar av nästa år är så klart vårt bröllop och jag hoppas dels att så många som möjligt av våra gäster kan komma, att solen kommer lysa på bröllopsdagen och att vi kan njuta av dagen och inte känna någon stress.

Vad drömmer ni om när ni tänker på 2016?

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Rolah
  december 30, 2015

  Godt Nytt År fine Ida! Håper 2016 blir fantastisk og at det blir overflod av både helse og kjärlighet for deg og dine. Klem, Rolah

  • Ida
   januari 3, 2016

   Stort tack fina du! Önskar dig detsamma, ett år fyllt av glädje och lycka <3 Kram Ida

 • Lena
  december 30, 2015

  Vilket underbart inlägg! Väldigt fint, kramar!

  • Ida
   januari 3, 2016

   Åhh tusen tack <3 Kram

Previous
Faux Fur