Tävla med EVY Technology och Idior.se

Posted on

I samband med att veckan mot hudcancer drar igång har jag fått möjlighet att lotta ut ett härligt kit med solskyddsmousse från EVY technology i SPF 20, 30 och 50. Jag har själv väldigt känslig hy och har de senaste åren, efter rekommendation från min hudläkare,  använt mig av EVYs solskydds- och aftersunmousse och de är helt fantastiska. Det jag gillar allra bäst är solskyddet sitter i länge, den är lätt att applicera och min hy mår som allra bäst när jag använder mig av EVYs produkter.

Evy3

Så tävlar du

För att vara med och tävla ska du svara på frågan ned och berätta hur just Du brukar göra för att skydda dig bäst i solen. Svaret och kommentaren skriver Du i bloggens kommentarsfält.

Hur mycket av UVB-strålningen blockerar spf 30? 1. 30%  X. 60% 2. 97%

Vinnaren avgörs 25 maj

EVY solskyddsmousse är en svensk uppfinning inom solskydd som passar för alla hudtyper. Den patenterade formulan ger överlägset skydd i solen och har flera unika egenskaper. EVY finns i styrkorna SPF 10,  20, 30, 30 kids samt SPF50. Aftersunmoussen är under utveckling och återlanseras vår 2016.

Evy2

EVYs solskyddsmousse är inte bara ett solskydd utan fungerar såväl mot exempelvis eksem, irriterande ämnen som klor, salt, alger och  frätande kemikalier. Självklart så innehåller EVYs mousse inga konserveringsmedel, parfym eller nanopartiklar.

 

Lycka till och ta väl hand om er i solen!

 EVY

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

6 Comments
 • Pia Persson
  maj 18, 2015

  Rätt svar är 2) 97%

  Jag är en sådan där typ som alla brukar vara lite avundsjuka på
  Blir alltid snabbt brun utan att bli röd först. Har aldrig använt solskydd och aldrig haft problem ….men förra sommaren hände något !! Jag fick riktigt stora problem av solen och det var värst i ansiktet , på halsen och armarna. Så pass illa att jag fick infektion var tvungen att använda stark kortisonkräm och äta antibiotika Nu behöver jag hjälp att hitta rätt solskydd som jag tål och som funkar . Här ser jag en underbar chans , så jag hoppas förstås att Jag har vinnarturen med mig

 • Anna L
  maj 18, 2015

  Svar 30%

  Jag skyddar mig mot solen genom solhatt och skugga. Och att jag faktiskt inte gillar värme, jag går helst inte ut då. Jag har två små ljusa barn som verkligen behöver skyddas mot solen.

 • heidi
  maj 19, 2015

  Jag väljer att svara alternativ 2. 97% 🙂
  Att skydda sig bäst mot solen är att smörja sig och hålla sig i skuggan ! Men inte alltid det finns tillgång till skugga så ett fint paraply kan man ha med sig, det brukar jag ha för att skydda min lilla dotter 🙂

 • Frida Elmgren
  maj 19, 2015

  Hejsan,

  Svaret på din fråga är 2: 97%
  Jag älskar solen men sitter gärna i skuggan under de varmaste timmarna och är jag ute och promenerar ser jag alltid till att ha en solhatt på mig och någorlunda täckande kläder även om jag smörjt in mig.

  När jag ligger och solar så börjar jag alltid med en väldigt hög solskyddsfaktor och trappar därefter ner när jag känner att det är rätt. Magkänslan ska man alltid lyssna på, även när man solar 🙂

  Kram Frida

 • Mia Haapaharju
  maj 20, 2015

  Rätt svar på frågar är 2. 97%.
  För att skydda mig mot solen så är jag noga med att smörja in mig med en hög spf då jag har väldigt känslig hud och bränner mig väldigt lätt annars. Bättrar alltid på med solkräm efter att jag har badat eller om det har gått lång tid sedan senaste insmörjningen. När solen är som starkast mitt på dagen så brukar jag välja att ligga i skuggan under ett parasoll. Det värsta jag vet är att bränna mig, det gör så sjukt ont och man kan inte vists i solen då, så det är väldigt onödigt att bränna sig så därför är jag noga med solskydd för jag vill ju vara ute och njuta av värmen när den är fint väder 🙂

  Ha en fin dag!
  Hälsningar Mia

 • karin
  maj 24, 2015

  Jag svarar 97%!
  Jag är väldigt känslig när det gäller solen. Smörjer hela kroppen varje dag hela sommaren, är så himla less på alla kladdiga solkrämer, tycker att det ofta känns som klister på huden. Om jag sitter i direkt solljus så har jag alltid en tunn blus eller tröja på mig, men oftast är det skuggan som gäller.

Previous
Be a GANGsta!