That silver dress

Innan bröllopsresan klickade jag hem ett gäng med klänningar och byxdressar som jag tänker visa er lite allteftersom. Några av klänningarna köpte jag från min nya favorit Bubbleroom som har haft så mycket fint nu under sommaren. Deras rea är förresten i full gång och här kan ni klicka hem en av mina nya favoriter, min silvriga långklänning.

 

thumb_P2870600_1024

thumb_P2870631_1024

Den här klänningen är verkligen perfekt både på dagen och på kvällen, en klänning som går att båda klä upp och klä ner. Tänker den här med en skinnjacka till hösten och antingen en vit tshirt under eller med en tjockare tröja över. Tycker så mycket om den här klänningen så jag har faktiskt beställt en exakt likadant i blått, tänker inviga den nu under helgen.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Ida ♥ Jakob