The closet

3Kommentarer

När vi var på lägenhetsvisningen för den lägenhet som vi bor i så var det särskilt en sak jag föll för- garderoben! I garderoben, som göms bakom fyra skjutdörrar, finns det både plats för att hänga kläder och att ställa upp förvaringsboxar. Vi har ställt in två stycken byrårer för extra förvaring och till dem har vi köpt en glasskiva som vi dock inte hunnit få på plats än.

Garderob

För extra förvaring samt lite lyx för ögonen så har jag sparat påsar från bland annat Louis Vuitton. I dem förvarar jag saker som hårfön, platt- och locktänger. Lättillgängliga och snyggt förpackade.

Karen Millen Som den shoe a’holic jag är så älskar jag att involvera skor i inredningen. Vissa saker är för vackra för att gömma undan.

Walk in closet

Jimmy Choo

Till vänster i garderoben står det två bokhyllor som jag har lagt beslag på. Där varierar innehållet men det är en perfekt plats att förvarar skor, smycken och väskor. En inspirationshylla som varierar mellan årstiderna.

Inredning

Garden Collection Garderobsfavoriten? Utan tvekan min röda kavaj från HMs underbara Garden Collection som släpptes för några år sedan. När kavajen åker på så vem man att det blir en grym kväll.

Vintage Dior

I garderoben samsas väskor från Dior, Vuitton och Mulberry. Jag har alltid varit särskilt svag för vintageväskor och särskilt från Dior.

Hoppas ni får en fantastisk måndag

3 Kommentarer
 • Lena
  januari 25, 2015

  Alltsa vilken dromgarderob! Jattetjusigt 🙂

  • Ida
   januari 25, 2015

   Tusen tack!

  • Ida
   februari 12, 2015

   Tusen tack!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *