Tiger king

Posted on

Som ni vet så är det väldigt sällan som jag ser på serier numera, försöker prioritera träningen på kvällarna och det är annars alltid någonting annat som kräver sin tid och uppmärksamhet här hemma. Jag har däremot lovat min storasyster att se Tiger King och igår plöjde jag tre avsnitt iklädd leopardklänning. Jepp, en annan sak som jag lovade Lena var att den måste ses iklädd en djurisk outfit och well jag är inte den som bangar en utmaning.

Vad ska man säga? Herregud! Glad att vara uppväxt i landet lagom många gånger med främst hundar och vanliga kattdjur som människans bästa vänner. Hade ingen aning om att det fanns så många tigrar i USA och i folks hem, herregud. Så laddad på att slå mig ner i soffan och plöja avsnitt fyra vilket jag har gjort mig välförtjänt av efter träning och utomhushäng nästan hela dagen. Idag stod gruppträningen i området på schemat tidigt i ottan och sedan har det grillats och busats vid vattnet, hela magiskt!

Men vad säger ni, har ni sett dokumentären som för övrigt finns på Netflix? Avslöja inte hur det går, eller hur illa det går förstår man ju men vägen dit får ni inte knysta om. Imorgon väntar en ny vecka och en lite  annorlunda påsk men den blir nog fylld med kärlek och ägg ändå. Hoppas att ni har haft en fin helg!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Lena
  april 5, 2020

  Haha bra där! Sjukaste tv-programmet, men roligast att klä upp sig till

  • Ida
   april 5, 2020

   Ha ha verkligen, borde kanske försöka matcha tv-programmen man ser oftare haha!

Previous
Så får du ordning på småhåren!