Tillbaka ❤️…. tror jag

Vilket långt och oplanerat uppehåll det blev här inne. Saknar er! Har skrivit det förut när det blivit långa pauser att det är så svårt att komma tillbaka – så mycket som hinner hända och jag vet aldrig hur jag ska göra för att berätta igen allt. Maj har hunnit bli fem månader och Elton tre och ett halvt år, herregud vad händer? Även jag blir visst äldre säger spegelbilden mig särskilt dessa lite tyngre nätter som vi är inne i nu.Men jag ska egentligen inte klaga, jag har det trots vardagskaos och sömnbrist och allt vad småbarnsåren innebär det ruskigt bra. I somras blev vi med båt och igår njöt jag av den här lunchen på båten. Eller sanning med modifikation jag åt Hawaii med curry på- inte lika snygg på bild med galet god!

Ni som följer mig på Instagram är nog någorlunda uppdaterade men jag tror att det får bli några återblickar inom kort och hoppas att ni saknat mig med ❤️.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Hårkaoset och träningsstarten