Tillbaka efter fem mardrömsdygn

1

Hej bästa ni, jag är tillbaka! Herregud vilka dagar jag har haft ni kan omöjligt förstå kaoset som varit här hemma. Trodde att jag skulle publicera ett inlägg i fredags över hur lycklig jag var efter att ha njutit av världens bästa konsert med Sam Smith men fredagkvällen tog sig en annan vändning…

31292759_10157202137077195_2763558318193508352_n

För att ge er en lite mjukstart så tycker jag att vi börjar med det positiva vilket var torsdagens konsert. Herregud så fantastiskt det var! Visste att Sam hade en grym röst live men det här var något enormt, wow! Hur sanslöst är det inte att kunna ta så magiska toner utan att det ens ser ansträngande ut, alltid kul när det går bra för andra som min vän Sanna brukar säga ha ha. Lämnade Globen svävandes på moln!

SZZSqeBqSHK0tQb+S42wZQ_thumb_3672

På fredagskvällen delade jag och Jakob på ett glas bubbel på balkongen sedan fick jag sådan enorm frossa trots sommarvärmen som gjorde tillfällig visit. Vi åt middag och jag ammade efteråt då jag plötsligt snabbt fick lämna över Elton till Jakob och rusade till badrummet för att kräkas. För att göra saken dubbelt så vidrig så räckte det inte att det forsade från ett håll… ja nu ska jag bespara er detaljerna för de är inte trevliga och så pågick det i nästan 1,5 dygn…konstant. Jag har aldrig haft kräksjukan i vuxen ålder och vad ska jag säga… utan att överdriva så var det helt klart värre än förlossningen. Jag låg helt utslagen i fem dygn och Jakob tyckte att jag var oigenkännlig i ansiktet.

Innan jag åkte på konserten i torsdags åt jag thaimat vilket jag sedan hade värmt upp till lunchen på fredagen så jag vet inte om det var matförgiftning eller en riktig kraftig magsjuka. Tänk er att dessutom ha en en månaders bebis också som behöver ammas, inte optimalt. Det var otroligt tur att vi hade en elektronisk pump som vi hyrt här hemma för att amma var helt uteslutet de två första dygnen för mig, skulle aldrig förlåta mig om jag hade smittat Elton. Bebisar blir dock sällan sjuka pga. antikropparna i bröstmjölken. Ändå satt jag med munskydd och var som ni förstår hysteriskt noga med allt som heter handhygien och de klarade sig!

0xekha7eR0uuorp2nIHG5A_thumb_3673

Livets måltid, fisk och ris dag fyra.

Jakob har verkligen varit guld värd som fixat här hemma med allt och vår räddande ängel Maria, Jakobs mamma. Vem erbjuder sig frivilligt att komma och hjälpa till i ett kräkkaos. Så otroligt tacksam för hennes hjälp. Igår kom jag ut genom dörren för första gången på fem dagar och gissa om det kändes som en befrielse. Nu är det dags att boka frisörtid, inte gjort något åt färgen under hela graviditeten, och nageltid. Gissa om jag är värd det! Har burit ner en massa kläder från vinden som jag ska försöka gå igenom och förhoppningsvis gjorde dessa helvetesdagar att ett par gravidkilon lämnade lite snabbare. Nä nu har det varit en lite väl tuff månad som vi lämnar efter oss, nu tycker jag att vår lilla familj förtjänar lite lugn och ro <3.

1 Kommentar
  • Eva
    april 26, 2018

    Usch kräksjuka är inte kul! Hoppas maj blir en bättre månad!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *