Tillbaka i Stockholm

0

Då var jag tillbaka i Stockholm igen! Efter att jag hade landat och fått mitt bagage bar det iväg mot Dunbutikens lokal på Grev Turegatan. Jag har inte varit där på drygt en vecka eftersom jag har varit hemma hos familjen i Skellefteå och gissa om det hade hänt mycket! Målarkillarna var i full fart med att måla runt skyltfönstret och entrén, det blir så snyggt!

Dunbutiken

DunbutikenVäggen där det tidigare stod några platsbyggda hyllor har fått nytt liv och jag ser framför mig hur galet snyggt det kommer bli med de specialbyggda hyllorna från Resize Design. När hyllorna är på plats kommer jag äntligen att få börja leka loss med all inredning och fixa detaljer.

Dunbutiken

DunbutikenIstället för chockrosa blir det en sober mjuk färg i grått som jag verkligen tror kommer bli kanon med färgerna som vi kommer att använda oss av i skyltfönstret. Vill att tiden bara ska rusa iväg nu så att vi får fixa och göra klart samtidigt som jag inser att det är mycket kvar att göra.

DunbutikenKände mig som ett barn på julafton när Jakob berättade att bänkskivan kommit, åhh det kommer bli världens snyggaste kassadisk. Här får ni en sneak peak på baksidan av skivan, lite spänning ska det vara.

DunbutikenEtt litet snabbt hej från mig och resväskan. Har haft det helt underbart hemma, så mycket kärlek och jag är så lycklig att mamma mår bättre. Cancer är verkligen en jävlig sjukdom och eftersom mamma fick cellgifter idag vet jag att det kommer bli extra tufft om några dagar för henne. Önskar så att jag kunde vara på två ställen samtidigt och att vi hade närmare till varandra. Jag är så tacksam över min underbara familj, världens finaste.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *