Ulriksdals slottsträdgård, en borttappad keps, Peter André och en underbar vänskap

Posted on

Nu är Elton precis nattad och Jakob är borta på ett event med ett av sina företag så jag tänkte passa på att säga hej till er. Vi försöker låta Elton sova en gång om dagen nuförtiden, nattningarna blir så mycket lättare då men idag var han så trött på dagen så det fick bli två sovpauser för honom. Fick nog läsa Pippis jul minst 15 gånger och Max balja ungefär lika många innan Elton bestämde sig för att slå igen de små ögonen nu på kvällen. Pippis jul har han blivit helt kär i så vi pratar julgranar och kälkar många gånger under en dag. Men låt oss lämna tankarna på julbord, julklappar och snöbollar och låt oss istället känna doften av vår och planteringsjord och förflytta oss till Ulriksdals slottsträdgård där vi spenderade dagen.

Vi hade bestämt date med våra vänner Johanna och Lucie idag. Johanna planerar deras trädgård och jag klurade på hur vi ska utsmycka vår balkong. Från att ha haft en galet solig balkong i söderläge har vi nu balkong i norrläge. Brukade fokusera på blommor som tålde stekande sol då vi hade sol precis hela dagen men nu måste jag leta efter växter som tål en del skugga. Kom gärna med tips om ni har!

Efter de här härliga bilden så var Eltons keps spårlöst försvunnen om än så kom jag på det lite sent så trots försök att hitta den var det spårlöst försvunnen. Tur att solhatten också var med även om det är lite för stor för Eltons huvud så det blir till att köpa en ny keps imorgon.

Elton påminner om rumpnissen i Ronja Rövardotter som fått på sig Ronjas något för stora vintermössa…

De här två <3…

Hann inte få någon bild från den fantastiska buffén som de har, ni måste äta den. Den enda nackdelen var att vi var alldeles för mätta för att orka fikat som vi tidigare dreglade över, en av många anledningar till att komma tillbaka.

Efter att vi hade ätit, spanat på blomster och barnen hade lekt av sig så tog vi en promenad mot slottet och slottscaféet. Där pratade vi framtid, smed planer, skrattade som aldrig förr och blev bjudna på fika av Peter André. Ha, ha nästan i alla fall! Hur söt var killen som jobbade där som när han hörde att det var första gången vi var där bestämde sig för att bjuda oss på hela fikat. När vi kom ut till trädgården där vi slog oss ner satte jag igång den HÄR videon.

Eftersom Johanna såg frågande ut var jag tvungen att visa den här bilden för killen i kassan bar snickarbyxor och det första jag tänkte när jag såg honom var den här bilden. Är man lite knäpp kanske? Hur som helst så satt vi fyra och diggade till Mysterious girl.

Måste bara avsluta med den här bilden! Hur fina är de här två busungarna tillsammans? De håller oftast hand, Elton gör inte det med något annat barn och vill kramas. Ser framemot att få Johanna som Eltons svärmor, kan bli riktigt bra släktkalas!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Så går det med garderoben, träning i det fria och att komma ihåg knipet!