Utflyktstips!

Under den här coronatiden har vi mest hållit oss i vårt bostadsområde så idag var det väldigt skönt att åka iväg på en utflykt. Det var nog minst lika viktigt för oss vuxna att få se något annat och det är så roligt när man lyckas hitta en ny höjdarplats. Nu ska jag inte ta åt mig någon som helst cred att vi hamnade just här idag utan det är fördelen men att ens vänner numera är lite utspridda över Stockholm att man hittar nya guldkorn. Åh, minns nu tillbaka på hur norrlandsligan som vi kallar oss bodde synkat efter 4:ans busslinje – Gärdet, Stadion och Vasastan. Men det var på den tiden då barn knappt fanns på kartan och alla utom jag levde singelliv. Min vän Nadja brukade kalla mig för upptagen singel för jag bangade aldrig en utekväll haha.

Fick så många DMs efter min Story på Instagram från andra småbarnsföräldrar som undrade vart riktigt vi hade hamnat och svaret är Upplands Väsby, ett stenkast från centrum precis bredvid badhuset, och heter Barnens Wäsby Verkstäder.

Kan vi inte passa på att tipsa varandra om grymma utflyktsplatser vare sig vi har kids eller ej, bor i Stockholm eller en annan stad? Tipsa tips tips!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

3 Comments
 • Anna
  februari 21, 2021

  Mullemeck parken i Solna är ett måste om ni inte varit där!? Tips dock att åka dit en förmiddag då det brukar vara väldigt mycket folk.

  • Ida
   februari 21, 2021

   Hej Anna! Vi har bara varit där en gång, men det var en hit! Minns att jag tyckte att den dock hade lite väl många backar/ fallhinder. På den vi var på idag kunde man verkligen slappna av som förälder och det var väldigt skönt haha. Nu var Elton rätt mycket mindre när vi var på Mulle Meck så jag skulle kanske känna annorlunda idag :). Kram Ida

 • Karin
  februari 21, 2021

  Ah, jag trodde ni var på Mulle Meck. Då tipsar jag om den lekparken i Sundbyberg samt parkleken i Rålambshovsparken, grym!

Previous
En dag som inte går till historien