Vad gör er lyckliga?

Igår när jag var på väg till stan för en fika med Karin kom jag att tänka på vad som gör mig riktigt lycklig. Här kommer min lista, hur ser er lista ut? Dela gärna med er i kommentarsfältet, det gör mig så glad när ni skriver några rader. 

Påsk

Blomjord – jag älskar doften av blomjord och jag älskar att få plantera och köra ner fingrarna i en stor kruka med ny färsk blomjord. Blomjorden och skapandet ger mig både lugn och glädje.

Dunbutiken

Så här såg lokalen ut där Dunbutiken idag drivs precis i början av vår renovering. Ett projekt där jag fick både planera, fundera, inreda och träffa nya vänner <3

Projekt – Jag älskar att sätta igång med projekt. Det behöver inte vara så stora saker men jag älskar planeringsstadiet, skriva listor, att få drömbubblor som poppar upp med hur jag önskar att slutresultatet ska se ut.

thumb_P1100374_1024

Mitt nya projekt – att planera vårt bröllop!

P1050974

Ett glas rött – Att dricka ett riktigt gott glas rött det är ta mig tusan riktig lycka. Att få njuta i lugn och ro eller tillsammans med sin bästa vän efter dag på stan. Det är verkligen skillnad på vin och viner och jag älskar ett fyllig rödvin med en stark karaktär.

Mamma

Familjen och mina vänner – Kommentarer överflödiga. Går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar min familj och mina vänner och den lycka de ger mig <3.

Familjen

När hela familjen var och hälsade på hos storasyrran Lena i London tidigare i år.

Kärlek

IMG_3670

thumb_P1060853_1024

Familjemys

Idior

Cissi

P1060788

<3

London

Blommor – Doften, ögongodiset, färgerna… ja det finns många anledningar till att älska blommor. Jag blir verkligen genuint lycklig av blommor och hemmet känns så tomt, kallt och avklätt utan snittblommor i vaser.

Bukett

Blommor

Vuitton

Vardagslyx – Att unna mig en manikyr varje månad, att öppna upp min Vuitton nyckel- och korthållare varje gång jag ska låsa upp ytterdörren eller få tända det där lyxiga doftljuset… och allt detta på en tisdag eller kanske en torsdag.

Sandaler

Skor med glittrande stenar gör dagarna så mycket roligare.

P1060569 (1)

Njut av doftljuset även när det inte är tänt och spara doften i en vacker glaskupa.

Gotland

Jakob – att få vakna och somna med Jakob varje morgon <3.

P1000237

Så här såg det ut när jag fyllde 30, temat var ”Röda mattan” och jag var utklädd till Barbie.

Fester – att få planera fester med allt ifrån teman, dekorationer och tilltugg. Bland det roligaste jag vet!

Paksuniemi

Norrland – Hemma <3

Skellefteå

Skellefteå

Skellefteå

maxresdefault

Bulldeg – Helt enkelt för att det är det godaste som finns!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Lena
  december 8, 2015

  Forutom saklart min underbara familj (BASTA), pojkvan och vanner, sa vet jag nat som gor mig riktigt lycklig – men hander for sallan! Att fa leka som ett litet barn i nan varm pool eller i ett varmt hav 🙂 Att bara flyta omkring, gora kullerbyttor i vattnet och simma omkring och njuta av varmen! Nar jag har gjort det har jag verkligen tankt pa hur lycklig det gor mig. Forhoppningsvis blir det en sol och badresa nasta ar!

  • Ida
   december 9, 2015

   Åh ha ha så härligt! <3 Mer lycka åt folket!

  • Anna
   december 9, 2015

   Bästa Lena! Det låter underbart, harmoniskt, väldigt mycket Lena och väldigt kul! 🙂 Vad som gör mig lycklig är NI två så klart ;), mamma/pappa, barnen (att se dem växa upp, lära sig saker, uttrycka tankar och känslor, killa dem så de kiknar! – att älska dem så mycket så att hjärtat bokstavligen värmer en inifrån, tyvärr även så starkt att det också kan ge den stackars mamman smått ångest av oro vid tillfällen när man tänker på vilket ansvar det innebär att ha satt dessa busungar till världen…. Haha, jag kanske ska nämna att mannen i mitt liv också gör mig lycklig, jag höll faktiskt på att glömma honom! 🙂

   • Ida
    december 10, 2015

    Ha ha vilken underbar kommentar bussyster! <3 Tur att karln fick komma med på slutet! Puss och kram!

Previous
Pepparkaksbygge, andra advent och julmarknad