Vänner, tandoorikyckling och en jäkla massa fotbollssupportrar

0

Igår hade jag, Stina och Cissi bokat in en middagsdate och vår plan var att besöka Burgers and Beer i Birkastan där en bekant till oss jobbar. Tyvärr hade vi helt missat att det vankades fotboll så varenda restaurang var fylld av fotbollsälskande män. Ha ha låter kanske mysigt men får man säg att det var ruskigt skönt när matchen skulle börja och man äntligen kunde höra  vad tjejerna sa. 

thumb_P1060859_1024

Spegelselfie innan jag hoppade på tuben.

thumb_P1060841_1024

thumb_P1060845_1024

Istället för burgare, stället var inte helt oväntat fullsatt, så blev det indiskt på Shanti. Eftersom jag inte tål stark mat så bra brukar det inte bli så mycket indiskt för mig men åh vad jag hade saknat en god tandoorirätt.

thumb_P1060853_1024

När vi skulle promenera hemåt kom Stinas man Calle förbi och knäppte den här sköna bilden på oss i ljuset från 7 Eleven. Det här var igår så vad händer idag? Jag är ledig en dag så här mitt i veckan så ska passa på att kolla om det finns en tvättid så att jag kan få tvätten fixad (läs springa emellan lägenheten och tvättstugan) medan jag skriver på inredningsartiklarna för Houzz. Ikväll vankas middag med mina norrlandspinglor och vi ska dessutom planera en resa ihop, wiii längtar!

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *