Vår nya vardagshjälte

0

Om det är något som jag har fått lära mig sedan Elton kom till världen är att det gäller att använda tiden effektivt. Mellan blöjbyten och amning blir det inte mycket tid över, svårt att förstå innan man har barn själv. Det här inlägget till exempel har jag försökt skriva mer än en gång men det är alltid en liten man som kommer emellan… Gissa om jag blev glad när jag fick möjlighet att testa Philips handdammsugare SpeedPro Max, modell FC6813/01, som underlättat vardagsstädandet enormt här hemma och blivit vår nya vardagshjälte!

iog83Ni8Q8+iRAbgpUpBHw_thumb_36a8Låt mig få berätta lite kort om vår nya familjemedlem ”Speedy” räddaren i nöden! Vår dammsugare står normalt i vår städskrubb/ garderob i hallen som har en magisk förmåga att bli full väldigt fort och längst in brukar vår dammsugare stå. Det stönas och stånkas alltid lite när den ska fram så det är guld att Speedy fått en smidig plats på väggen och med tanke på hur grym den är så förtjänar den att få hänga framme. Momentet att det är jobbigt att dammsuga har helt plötsligt försvunnit och jag har dessutom en man som senaste tiden kläckt ur sig att det nu är roligt att dammsuga, tackar för det Philips!

JGZVFhF2Rhy7dDHKIHgjZQ_thumb_36b2

VVY8kVWXRfGe9Pvhe3Tc%Q_thumb_36b3 Vår kohudsmatta i vardagsrummet har varit väldigt jobbig att dammsuga innan men med Speedy går det superenkelt! Det är guld att man dessutom inte behöver varken byta munstycken eller ändra någon inställning när man går från att dammsuga golv till mattor. Det enda som jag kunde önska från vår nya familjemedlem var att den kanske skulle kunna vara något lättare rent viktmässigt, men annars älskar jag allt med den. Digital display som visar hur mycket batteritid som är kvar, enkel att dammsuga på olika ytor och smidig att göra om till mindre variant som gör det perfekt för att exempelvis dammsuga i soffan är några anledningar till att jag älskar den här busen. Att jag till och med kan ta en sväng om med dammsugaren medan jag har Elton på ena armen, Elton älskar dammsugarljudet och blir lugn av det, gör ju inte att jag älskar vår nya familjemedlem mindre!

I samarbete med Buzzador och Philips  

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *