Vår stora kökshelg

2Kommentarer

Hej bästa ni! Måndagkväll och jag är så otroligt trött, hade lätt kunna gå och lägga mig nu men eftersom Jakob inte ens har kommit hem från jobbet så får jag nog hålla mig vaken en stund till. Har varit igång sedan klockan fem imorse så det är väl kanske inte så konstigt att det börjar kännas att det närmar sig kväll. Så glad att jag orkade ta mig iväg och träna trots att magen kurrade sanslöst mycket då jag som vanligt glömt mellanmål. Note to self, måste börja äta mellanmål!

jHkKizI0RCeIDxnhXKyW3Q_thumb_3012Desto piggare var jag i lördags då vår stora kökshelg inleddes! Tyvärr var ju inte vi de enda som gick i renovera-kök-tänk så att att få hjälp av säljare var typ lika svårt som att hitta Chanel på rea. Icke existerande om ni förstår. Hur som helst så insåg vi verkligen vad vi vill ha och vad vi verkligen inte vill ha.4YyYe7aNQxOSjgvBVxvN+g_thumb_3015

Föll pladask för de här handtagen men annars måste jag säga att Ikea slog alla köksbutiker som vi var på med hästlängder. Tycker att många butiker kör så otroligt safe, jag vill ha något mer spännande men jag förstår att merparten kanske tänker tvärtom. +vYLRPpDSvm2y%+mOKJBzQ_thumb_3016

SBy+uV9iT4i1wbycdA4MJQ_thumb_3017

Det här köket hade jag i och för sig inte tackat nej till och nej det kommer inte från Ikea. Har dock glömt vart vi var, åkte runt kors och tvärs till galet många köksbutiker.

johannabradford_forstalanggatan_kok1

I helgen kom vi fram till att vi ska köra på Ikeas Grevsta, skåpen som ni ser här i rostfritt stål. Blir bara mer och mer säker på idén om industristil i vårt kök, kommer bli galet bra! När vi kom fram till Ikea i söndags var det dock 2,5 timmes väntetid för att planera kök i deras system, så vi valde att åka hem för att pyssla vidare därifrån. Samma program finns att få tillgång till via deras hemsida. Vi kom i alla fall hem med, gissa vad? Servetter och värmeljus ha, ha klassiskt! Jakobs bror Jonatan som var med oss hittade desto mer så det kändes inte som att det var förgäves att åka till Ikea en söndag trots allt. I veckan ska vi bestämma oss för om vi ska ta bort ett element, öppna upp entrén till köket mer och några andra mindre detaljer. Sedan kan vi äntligen köra igen och beställa! Är lite osäker på bänkskivan…. sett de som valt att köra rostfritt stål även där men undrar om det blir lite too much? Vad tror ni?

 

2 Kommentarer
 • Eva
  mars 14, 2017

  Coolt med rostfria luckor! Aldrig sett tidigare!

  • Ida
   mars 16, 2017

   Eller hur, och det har inte jag heller förut. Tänker någon form av industri-bistro känsla. Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *