Världens vackraste dröm

2Kommentarer

Jag är så lycklig för i natt så drömde jag om min mamma <3. Jag har varit, och är, så ledsen över att mamma inte dyker upp i mina drömmar, har tänkt att där har vi i alla fall varandra men jag antar att jag kanske inte har varit riktigt redo. Men, i natt dök hon upp och jag fick världens största och varmaste kram! Alltså det går inte att beskriva min lycka för det kändes som att hon var här på riktigt. Drömmen i sig var helskum, jag var och kollade gräsklippare eller något sådant med min barndomskompis Emma när några väktare kom fram och sa att jag hade besök utanför. Där stod min älskade lillasyster tillsammans med min mamma. Åh jag blir alldeles tårögd när jag skriver det här, ni anar inte hur mycket den här drömmen och den enormt varma och verkliga kramen betydde för mig. Älskar dig mamma och saknar dig obeskrivligt mycket. 

thumb_P1110528_1024

2 Kommentarer
  • Kristin
    november 25, 2016

    Finaste Ida! Blev själv alldeles tårögd av detta. Klart hon finns i dina drömmar. Så fint att du äntligen fick s henne <3

  • Carolina
    november 28, 2016

    Tror precis som du själv skriver, din mamma besökte dig i drömmen då du var redo ❤️❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *