Vecka 30, dagens outfit och svårt att sova

4Kommentarer

Världens sötaste kollega knäppte de här bilderna igår på mig i trapphuset på jobbet. Det är ju mörkt konstant ute just nu så om det ska bli några bilder får de nästan bli inomhus nu och i det här fallet trapphuset på jobbet. Man tager vad man haver ibland! Har snöat in mig på silver just nu, och igår blev det silver från topp till tå. Hur fantastiska är inte mina nya sneakers som jag köpte på mellandagsrean? De är kanske lite svåra att se i detalj här, får posta bättre bilder på dem sen.

9DC8yhDhRq2KQkK+SiP1Fw_thumb_33af

Gravidtröjan, som är en riktig favorit, och även brallorna är från HM.

pkiAfxD2QfiQkzsIvGwGTA_thumb_33ad

Köttade på med silver från topp till tå som sagt… de syns inte så bra på bilderna men har även glitterstrumpor och glittrande ringar i öronen.

IRiPyLoNTvmWFf3iLwyhig_thumb_33ac

De senaste dagarna har jag sovit så otroligt dåligt, det är liksom helt omöjligt just nu att hitta en sovposition som känns bra. Har testat att sova med amningskudden som jag köpt under två dagar men jag får inte riktigt till någon vidare sovposition med den heller. Idag har jag kunnat jobba hemifrån i min egen takt och vilat en del. Vi har förresten gått in i veckan 30 idag så det är nog inte så konstigt att graviditeten börjar göra sig påmind allt mer. Åh vad jag längtar efter dig din vilda buse som sparkar runt i discokulan.

4 Kommentarer
 • Eva
  januari 4, 2018

  Du verkligen strålar!

  • Ida
   januari 5, 2018

   Men alltså tack! <3 Vissa stunder på dagen är jag så trött att jag känner mig mer död än levande så att få höra att jag strålar gör mig så lycklig. Puss och tack! Kram Ida

 • Ansgar
  januari 4, 2018

  Å! Finaste bilderna någonsin på min älskade storasyster och min efterlängtade discokula till syskonbarn! Hälsningar från moster-to-be som ju snart dyker upp igen…

  • Ida
   januari 5, 2018

   Åh bästa lillasyster som kommer bli en fantastisk moster! <3 Puss

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *