Veckan som gått

0

Då var det måndag. Även om måndagarna är lite av en ångestdag- för många dagar kvar tills det blir fredag igen!, så känner jag även att det är en nystartsdag. Den här veckan kommer dessutom att bjuda på en rad roliga saker- champagnelunch, middagar, Formexmässan och fest till helgen.

Förra veckan praktiskt taget flög förbi och började med tacosdate med min fina vän Nadja.

Tacos

Vin

Vin

Mitt-i-veckan-middag med min älskade vän Nadja är lyxtid för mig

Fika

Hann även njuta av goda bakverk och en mysig dag med min fina vän Ben på Wienercaféet i Biblioteksstan. Jag tycker att det är svårt att hitta bra fik i Stockholm som inte känns mainstream och Wienercaféet erbjuder en underbar miljö, fantastisk personal och underbara bakverk. Rekommenderas!

Wienerbröd

Bästa av tre världar- hallon, choklad och vanilj.

KappaPå väg till Fabian

Jag och Jakob var bjudna på middag till Fabian. Han bor i en fantastisk lägenhet med enorm takhöjd, grymt snygg stuckatur och en garderobsordning som jag bara kan drömma om.  Vi har tyvärr ingen stuckatur i vår lägenhet men jag älskar att dregla i stuckaturporr. Bilden nedan är från en lägenhet som jag spanat in i såväl inredningstidningar som på Hemnet. Perfektion där more is more är temat.

Stuckaturporr

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *