Vi har flyttat in!

Det var minst sagt rörigt efter att jag och Elton flög ner till Stockholm efter tre veckor uppe i norr. Lägenheten skulle vara klar och Jakob hade tänkt överraska med ballonger och bubbel men istället blev det nästan en vecka på resande fot hoppandes mellan olika lägenheter. Efter mycket frustration så fick i slutet av förra veckan äntligen flyttat in och det känns så otroligt bra!

Ska visa före och efterbilder senare, men måste ge er en förhandstitt på den här modulen som byggdes efter att vi rev den vägg där vitvarorna tidigare stått.

Nu vill jag bara få sätta igång och packa upp alla kartonger men än så länge är det fortfarande mycket som behöver göras innan det är möjligt. Dels har vi skickat iväg alla köksluckor på lackering så nu ser köket smått rörigt ut eftersom vi har packat upp i skåpen fast det inte finns några luckor. Insåg att jag aldrig skulle kunna leva med helt öppna hyllor, då har man provat den trenden ha ha. Efter som det inte finns några luckor i köket är den delen av lägenheten långt ifrån barnsäker så det är fullt fokus, vilket det i och för sig alltid är, på vårt yrväder. 

Sedan återstår hela garderobsprojektet, det har inte kunnat göras tidigare då den stora klädkammaren har fått agera extraförråd till möbler och kartonger. Den har vi nu tömt så nu är det istället gästrummet som är belamrat från golv till tak. Trodde aldrig att jag skulle säga att jag är så less på glitterbrallor, har levt i mina tre par den senaste tiden och längtar så efter att få hitta mina favoritjeans någonstans bland alla kartonger. 

Kaos, kaos, kaos…

Älskar verkligen allt i lägenheten, färgerna är helt underbara och det blev så bra med klossar mellan golvlist och dörrfodret. Hallgolvet blev verkligen så där övermänskligt snyggt, sådan lyx att kunna köra in barnvagnen dessutom. Dock så har hantverkarna slarvat en del så de kommer att behöva göra om vissa delar, man blir så trött kan man inte bara göra ordentligt från början? 

Egen torktumlare och tvättmaskin, goals!

Imorgon kommer elektrikern hit för att montera alla strömbrytare, väntar fortfarande på två som är specialbeställda men resten ska monteras. Har levt på två golvlampor sedan vi flytta in så bilderna är därför lite mörka. Har inte ens hunnit fundera på taklampor, kanske kan vi återanvända alla som vi hade i förra lägenheten, inte riktigt bestämd oss än. 

Eltons drabbades förra veckan av en riktigt jobbig förkylning så det har varit tufft för honom, och oss, i helgen då han varit mer eller mindre kontant grinig. Det är mestadels bara min famn som duger, mysigt men också väldigt påfrestande. Näst bästa platsen att mysa på är på min kappa, snutten! Idag hoppas jag på uppehållsväder så att vi kan ta oss ut på en promenad och köpa hörnskydd till bl.a. sideboarden. Så här löste Jakob och Nadja det tillfälligt igår! Nu ska jag försöka plocka undan lite medan Elton sover, hörs senare!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Tess
  februari 11, 2019

  Men alltså bordet, varifrån? Magiskt fint! Och är stolarna Eames?
  Såååå fint det blir! Men hua vilken skillnad det år att ha kaos med en liten (och dessutom förkyld) en, bara det är som TVÅ heltidsjobb. Men hejja er som ni kämpar!

  • Ida
   februari 14, 2019

   Babe! Här är samma länk som jag skickade på Insta idag, https://jysk.se/matrum/matbordsstolar/matbordsstol-klarup-svart/svart Världens bästa stolar till sanslöst bra pris, löp och köp!

   Bordet köpte vi på Blocket för några år sedan, skulle vara från Mio men det finns inte kvar i sortimentet. Gediget i valnöt, I love it! Puss och kram

 • Melissa
  februari 13, 2019

  Kanske det är för tidigt att säga, men kan du rekommendera lackningbolaget? Jag vill måla om mina.

  • Ida
   februari 14, 2019

   Hej Melissa! Våra köksluckor har inte kommit tillbaka än, blev lite mer jobb än som först tänkt då hon som vi köpte lägenheten hade handmålat dem själv så det tog lite tid med skrapning osv men så fort de kommit tillbaka så hojtar jag till om betyget! (Ber till gudarna att det blir 5+!) Kramar

Previous
Bästa produkten för att bli av med småhåren