Vinlunch, skojakt och Chanel

Eftersom helgen kantrades av dunderförkylningen blev det heller inte så mycket bloggande för min del. Nu är jag tillbaka upp i Skellefteå och tänkte bjuda på lite inlägg och bilder som ändå hann knäppas under helgen som gick. Så… vi  vrider tillbaka klockan till i fredags. På schemat stod nämligen lunch med Nadja först på dagordningen. 

thumb_IMG_6660_1024

Mötte upp Nadja lagom till lunch då hon hade bokat bord på fisk- och skaldjursrestaurangen B.A.R. Jag och Nadja har alltid mycket att prata om men eftersom vi inte hade setts på nästan en månad ja ha ha då kan ni tänka er att det var mycket att avhandla.thumb_IMG_6654_1024

thumb_IMG_6659_1024

Jag som har levt glutenfritt i några veckor och utan mjukt bröd kom alldeles av mig och norpade både en och två skivor innan jag kom på mig själv. Fasen. Har ju slagit vad med min kompis Anders!

thumb_IMG_6661_1024

Premiär för solisar!

Efter lunchen knallade jag först iväg till Stadium på Hamngatan och bytte min übergrymma Nikeisar till en storlek mindre. När vi ändå pratar om mina guldrackare, har fått så mycket frågor om dem på bl.a. Instagram. Ni hittade dem alltså på Stadium, men inte i alla städer tydligen men de finns i webshoppen och de är normala i storlek, nästan lite stora.

thumb_IMG_6665_1024

Next stop- NK!

thumb_P1110865_1024

thumb_P1110867_1024

Nästa stopp blev NK för att leta efter skor till bröllopet. Men jisses vad jag blev besviken! Trodde att de skulle ha massvis att erbjuda i glittrande bröllopsväg men nix. Testade ett par grymt snygga glittrande pumps  från Kurt Geiger men ohhh vad de var vingliga och osköna. Ni vet när sulan är suuuupertunn och vart enda litet gruskorn kommer kännas som pistolskott under trampdynorna. Perfekta som prydnad i bokhyllan men inte på fötterna.

thumb_IMG_6667_1024

Testa även de här pumpsen från Jimmy Choo men jag gillar verkligen inte ankelremmar, benen blir så avkortade.

thumb_P1110871_1024

Kilade även förbi butiken Savannah som alltid bjuder på grymt läckra pjux från märken som Christian Louboutin och Manolo Blahnik. La undan ett par klassiska Manolosar, ett par som Carrie har i blått i första Sex and the city filmen. Ha ha är ni tjejer som  läser vet ni garanterat vilket par jag menar.

Däremot måste jag säga att jag helt tappade känslan för att köpa skorna och det ”tacka vare” personalen. Ska jag betala 6000 kr för ett par skor så kan ett litet leende eller ett artigt svar vara på sin höjd, usch och fy för snorkig personal. Åhh tacka vet jag Jing på Louis Vuitton, hon knäcker alla myter om att personalen på lyxiga butiker måste vara snorkiga.

thumb_IMG_6673_1024

Glammigt snygga Manolos

Efter Savannah blev det Marzio på Nybrogatan men pumpsen som jag spanat in på nätet såg lite plastiga ut…. de är i lackat kalvskinn och supersköna men nja…

thumb_IMG_6681_1024

thumb_IMG_6683_1024

Knallade sedan den korta biten över till Jakob och Dunbutiken för att ladda mobilen och sno både en puss och världens godaste praliner som de har på disken. Mums!

thumb_P1110873_1024

thumb_P1110880_1024

Inser att jag måste komma ihåg att klippa bort lappen på min halsduk…

Sedan kikade jag på Karen Millen, Rizzo, ABCD, CC Shoes, Michael Kors, Affordable Luxury (världens gulligaste tjejer som jobbar där!) ja ha ha ta mig tusan överallt men nix!

thumb_IMG_6687_1024

Vad gör man när man är uppgiven? Jo man tar en spegelselfie och lägger på ett filter!

Mötte upp Nadja igen efter att hon slutat jobbet och då gick vi till Nathalie Schuterman. Fantastiskt mycket fint men inga skor att bära på bröllopet. Hamnade istället dreglandes över en väska från YSL….

thumb_IMG_6692_1024

Tjusig inredning hos Schuterman.

thumb_IMG_6695_1024

Efter en promenix till Moodgallerian och en snabb spaning där var det bara en sak som kunna rädda humöret-vin! Jag och Nadja tog varsitt glas i Moodgallerian och sedan blev det en tripp till Grodan. Sa hejdå till Nadja runt 19 tiden för då vankades det middag hemma hos Zacke och Seble.

thumb_P1110881_1024

thumb_P1110883_1024

thumb_P1110885_1024

Skulle egentligen ta kort på den goda maten med Quincy snodde uppmärksamheten <3.

thumb_IMG_6701_1024

Förutom ruskigt gott i glasen och på tallrikarna så dog jag Chanel döden! Vad säger ni om Zackes 30års present till Seble?! Hello gorgeous you!!! Åhhh materialistisk perfektion <3

När kvällen närmade sig sitt slut var min röst i stort sett helt borta och resten av helgen spenderades i soffan. Jag och Jakob har förresten för första gången testat att storhandla helt under tystnad ha ha men mer om det lite senare!

2 Kommentarer
 • Lena
  mars 16, 2016

  Ååh vilket inlägg! Du skriver verkligen SÅ bra, så målande och underhållande att läsa 🙂 känns som om man var där själv! Heja!

  Ps håller verkligen med ang. vikten av trevlig personal

  • Ida
   mars 18, 2016

   Men åhhh vilken otroligt fin kommentar, blir alldeles rörd <3 Puss!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *