Viva la pop

0

Vilken kväll det var igår! Jag och Jakob var på Hamburger Börs och såg min stora favorit Orup. Jag fick biljetterna i julklapp och vi har haft så svårt att hitta en passande helg men nu blev det äntligen av. Kvällen började med middagssittning och därefter den galet fartfyllda showen Viva la pop, en hyllning till popmusiken.

Orup

Viva la pop

Ida Svettig men lycklig

Vilket träningspass det var alltså, helt svettig! Jag sjöng med så mycket så när jag kom ut från konserten hade jag ingen röst kvar, det är ett bra betyg! Orup hade sån jäkla energi och gissa om det smittade av sig på publiken. Galet bra show som jag rekommenderar alla att gå på. Även Jakob var väldigt nöjd och jag tror allt att jag fått in honom i en glädjefylld Orupbubbla!

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *