Alla hjärtans dag, inneboende ilska och tårar i bilen

Den senaste veckan och dagarna har varit så där känslomässigt övermäktigt tuffa. Det är som att mitt hjärta ska gå sönder, har lust att bara ställa mig ute på gatan och skrika det högsta jag kan. Men det gör jag såklart inte…. jag biter ihop och knyter handen i fickan. Saknar min mamma så sanslöst mycket, det går inte att förklara. Ibland verkar det som att människor blir lite förvånade över att mina dagar fortfarande kantas av sorg. Något säger mig att de inte gått igenom samma sak, för då hade de förstått. Idag på väg hem från sjukgymnastiken kom tårarna rullande nerför kinderna för tillslut rinnner det liksom över. Istället för att njuta av solen vill jag helst dra täcket över huvudet och stänga in mig. 

1PjlZuYOSLScyng0veKXOg_thumb_2d36

IBqN%iIxRE+tZno9s%W22Q_thumb_2d38

Den här rosa toppen med världens finaste volangärmar fick följa med mig hem idag tillsammans med ett gäng ”håll-käften-ringar”. Kände liksom att de behövdes just nu.

RFoC0lj4RgOyQlr6UHrDQg_thumb_2d43

a+tYsbxsRMqyBOJS9AY6Dw_thumb_2d3d

Tyckte i alla fall att jag förtjänade lite nytt och fint när jag råkade, som jag i och för sig alltid råkar, svänga förbi Mall och Scandinavia efter sjukgymnastiken. Livsfarligt att parkera bilen där för då måste jag liksom in en sväng. Nu blir det en lång dusch, slänga in lite tvätt och bara vara. Jag antar att man behöver det ibland. Ikväll blir det myskväll med Jakob, som jag längtar.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

8 Comments
 • Eva
  februari 14, 2017

  Cyberlove till dig på Valentine’s day <3

  • Ida
   februari 15, 2017

   Tack fina för all den kärlek du sänder <3 Stor kram, Ida

 • Amandajewelry
  februari 14, 2017

  Känner igen mig så otroligt fast jag inte har varken en mamma eller pappa och aldrig heller haft heller. Mina dagar är också fulla av sorg men även av känslan av ensamhet. Idag är de extra tufft för att det liksom är kärlekens dag och också dagen när ensamheten och sorgen känns extra mycket. Hela mitt liv har jag längtat efter en mamma och ja tror att jag alltid kommer göra de så när du talar från hjärtat om din mamma som inte längre finns bland oss så gör de ont i mig. Jag känner sorgen med dig ♡

  • Ida
   februari 15, 2017

   Men älskade du <3 Vill bara ge dig en otroligt stor varm kram. Vi kämpar tillsammans fina du med våra olika sorger i livet. All kärlek, Ida

 • Lotta
  februari 14, 2017

  En massa kärlek till dig vännen! Det är inte alls konstigt att du fortfarande har så här mörka dagar/stunder, men de kommer att bli färre. Kramar!! <3

  • Ida
   februari 15, 2017

   Tack Lotta för din kärlek och ditt stöd. Puss

 • Elin Amrén
  februari 15, 2017

  Alltså kära Ida, jag känner igen mig i allt du skriver. Och när jag läser det så ilar det liksom hela kroppen, för jag känner så starkt det du känner.

  Massor av kramar❤
  Instavännen Elin

  • Ida
   februari 15, 2017

   Älskade älskade du! Det gör så ont att veta att du upplever samma sak. Det värmer dock att vi kan kämpa ihop och ge varandra styrka de dagar som är extra tuffa för oss. Stor kram och ser framemot att ses någon gång. Kram Ida

Previous
Och vinnaren är…