Bästa återfuktaren för ansiktet!

Posted on

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks

Att inleda måndagen med att locka håret så borde det alltid vara för man (jag) känner mig så mycket piggare när jag är fin i håret. Jag skulle egentligen behöva klippa topparna men väntar tills bebisen kommit ut för att hålla mig så coronasäker som möjligt. Jag har förresten börjat fundera på att bli blond igen men det får vi avhandla en annan dag för det här inlägget skulle egentligen inte alls handla om hår utan återfuktning för ansiktet. Misstänker att jag inte är den enda av er som jobbar hemifrån nu och spenderar galet många timmar framför datorn? Det här primervattnet KLICK! räddar mig varje dag och jag har blivit helt beroende. Den fixerar sminket och tillför fukt under dagen och är så där ”duggregns lätt”, förstår ni känslan haha MAGISK!!!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Eufori, egen tid och kaos