Björn Skifs, Farbror Barbro och brist på energi

Hej fina ni! Känner att jag inte har bjudit på så mycket energi på sistonde men det är för att energin helt enkelt har uteblivit. Jag har varit fruktansvärt trött och rätt nere, vilket gör att inspirationen har varit lite si så där. Det är mycket som spelar in men jag hoppas att det vänder inom kort och förhoppningsvis töar snön bort och vi får vårsol istället. Idag har jag haft en fruktansvärd huvudvärk men dagen vände när jag råkade springa in i den mest fantastiska skapelsen som för tankarna till både Björn Skifs, Farbror Barbro och Tomas Di Leva, var ju bara tvungen att slå till! 

Gc%UVp2YTVuXwBd%QHcvxQ_thumb_2de8

När man känner sig lika trött och sliten som snöslasket finns det bara en sak att göra…

imQRIIOWQP+sCvqXObMFCg_thumb_2ddb

… och det är att försöka lura sig själv och vädergudarna genom att klä sig vardagsfestligt med leopard och lockar.  4OGy75OSQnGxBw6QxEvJ%w_thumb_2ddaDet var som strax efter att mamma hade gått bort, mådde fruktansvärt dåligt men en sak som hjälpte var att klä mig i glitter. Fy fasen att gå klädd i svart när man mår skit säger jag bara. Det är som att lyssna på sorgliga ballader när man är ledsen, försöker köra på dansanta låtar av Hanson och East 17 istället.
byshBXpFSZ+G%WMipxygfA_thumb_2dd9

S5ITa%RhSLGks7uogBbvCg_thumb_2dd3

cyR1Tqj9QBe6F7IHbS9GoQ_thumb_2dde

oVSVuvI0TLax5hsqZX80WA_thumb_2ddc

Men nu över till dagens galna fynd! Klänningen kommer från HM Studios aw 2016 kollektion och var ett riktigt reakap, så att den råkade vara liiiiite för stor och kräver att jag flyttar om några knappar det fick helt enkelt inte komma emellan. Tänker att den dessutom kommer vara farligt snygg uppknäppt som en kappa till slitna jeans och enkelt vitt linne. Bjuder hellre på några halvgrumliga mobilbilder än inget alls när sådana här magiska tillfällen uppstår.
vyv6Elg6TXqs9sty55CXQw_thumb_2de1

Nä, nu är det dags att packa! Imorgon bär det av på team building med jobbet och övernattning på det, galet mysigt! Så vi hörs på fredag igen. Puss.

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
& other stories