Dag 3 och 4 i projekt avsluta nattamningen

Jag tänkte fortsätta dela med mig i hur det går för oss i det här med att avsluta nattamningen för ni är så många som skrivit och frågat, peppat och känner igen er. De senaste två nätterna har iallafall jag sovit bra! High five kände jag båda de nätter som gått, Jakob kanske inte lika mycket för det är han som tar uppvaken nu.

Det går dock fortfarande riktigt dåligt med flaskan. Vi hade ju ett genombrott en natt men sedan har hon totalvägrat eller smuttat lite lite. Imorse kom Jakob över med Maj vid 04:30 för att amma, målet är ingen amning 00-06 men men i natt vägrade hon alla gånger Jakob försökte med flaskan och sedan blev det amning en timme senare igen. Maj har fått Eltons snuva och hosta så det blir väldigt många uppvak första timmarna när hon somnat sedan brukar det gå bättre men kl. 01 är värsta tiden. Då är hon så svår att natta om och Jakob har verkligen kämpat.

Apropå kämpa, har vabbat hela veckan och det tar verkligen på krafterna för återhämtningen blir verkligen noll. Hade så många roliga saker planerade den här veckan som fått strykas och imorgon har vi fått lämna återbud till både dop och en middag där mina Norrlandstjejerna skulle komma hem till oss. Nya tag nästa vecka!

Imorgon ska Jakob bort på en stor KTH middag, någon form av återträff så jag är så glad att Jakobs mamma kommer och stöttar. Nattningar själv med två det är utmanande så det undviker jag gärna om det går. Maria ringde och hade dessutom köpt mitt favoritvin och bubbel, så gulligt. Längtar så tills jag kan vara den som får en paus på stan men jag vet att det ändå närmar sig. Jag är så laddad inför julfesten med jobbet i mitten av december, då ska det glittras!

Stor kram och mysig fredag!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Natt två utan amning – kaos