Den bästa starten på veckan

Posted on

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns

Gissa om det var en nöjd kille som hamnade på första parkett idag nere vid stranden. De har tagit bort en del träd nere vid naturområdet vid oss och imorse skulle högen med stockar flyttas och vi hamnade mitt i arbetet. Elton älskar verkligen allt som har med motorer att göra och ska saker flyttas så blir det extra kul, stort plus i kanten till alla underbara traktorförare som vinkar så glatt när Elton är i sitt esse.

Eltons regnbrallor är köpta i set KLICK från Minimarket och även jackan KLICK kommer därifrån. Åh vill matcha med en likadan jacka till mig själv!

Idag är faktiskt första dagen som jag hoppas att bebisen drar ut litegrann på tiden för det finns saker här hemma att göra. Idag håller jag på att tvätta upp tyget till babyskyddet, sängen ska monteras, bokhyllor monteras i gästrummet och skötbordet ska hämtas ut. Just ja! Håller på med förlossningsspellistan, kände att den från Eltons födsel behövde uppdateras så tipsa tipsa tipsa på vad som kan ge mig extra pushenergi när det väl är dags! Hoppas att ni får en fin start på veckan <3

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Favoritkjolen!