En Juicy kind of day

Posted on

Så klart att man känner sig lite varm om pannan när man blir ledig, varför blir det alltid så? Har dock väldigt svårt att sitta still och vila när jag är ledig, känns som bortkastad tid även om det brukar vara det bästa. Har passat på att tvätta och rengöra trätrallen på balkongen. Ska låta den torka innan jag oljar in den i förhoppning att den ska se som ny ut. Med tanke på att det snöade igår så får balkongblommorna vänta, men åh vad jag längtar!

0lL3hKNOTUaAVpOdtir1LQ_thumb_31f7

Myser runt i min Juicy dress idag, så himla mysig! Råkade förresten krympa Jakobs fina ulltröja som han fick av sin mamma i födelsedagspresent när jag tvättade. Note to self – tvätta aldrig utan linser eller glasögon. Ja ja… nu passar den på mig istället, alltid  något! Kanske var därför jag tog tag i balkongfixet, kompensation ni vet. Ikväll är vi bortbjudna på middag så ska ta två Iprentabletter och poppa popcorn, borde vara back on track efter det.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Frontcover