Färgkavalkad, tulpaner och Marilyn

På Alla hjärtans dag fick jag de här fina tulpanerna av Jakob och de står sig faktiskt fortfarande. En av anledningarna till att jag älskar tulpaner, förutom att de alltid varit min födelsedagsblomma, är att de håller sig fina så otroligt länge. På vår Vittsjöhylla från Ikea står just nu en färgglad Marilyn och tittar lite klurigt på oss. Den här tavlan köpte jag för sanslöst längesedan, säkert 12 år sedan, men still going strong! Jag är inte så förtjust i alltför starka färger men här står just nu en levande färgpalett och värmer mitt hjärta och jag älskar det.

i0D3i0sUTHCOrqO4O9TGpQ_thumb_2d66

YdAINsGsTPGIj48FxNOj4g_thumb_2d5f

En färgglad bukett fylld med kärlek kom Jakob hem med på Alla hjärtans dag tillsammans med ett underbart Voluspaljus med champagnedoft.

yNL13CwSSwagz3td7W0iBQ_thumb_2cd0 kopia

Min studsande guldklimp som sprider glädje, en present från min vän Lina.

K3IHAnLAT+OklgNYy5ETIA_thumb_2d64

Ibland tycker jag att det är lite kul att klä sig i något annorlunda än vad man brukar, köpa en helt annan blomma än den man vanligtvis kommer hem med och att inreda med något nytt. Jag skulle inte trivas med ett hem med för mycket färger men jag älskar vår tillfälligt färgsprakande hörna som bryter av mot de lite ljusare färgerna här hemma.

RWBdw40PQ+mhFKQjS+nqtw_thumb_2d61

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Dressade sneakers extra allt