Hej från frisörstolen!

Posted on

Hej måndag, hej nytt hår (snart!), hej slut på vab och hej till lite mer energi! Efter att ha vabbat en snorig men sanslöst pigg Elton tillsammans med Maj har det varit lite av en utmaning. Cred till ensamstående föräldrar säger jag bara!Det har såklart varit mysigt att få vara tillsammans mycket men det har varit tufft när man själv inte har kunnat ta det lugnt en enda stund och det är svårt att hitta rofyllda platser att amma på när det levs rövare bredvid. Hur som helst nu är allt åter i ordning, så ordning det kan vara haha, och det var en lycklig Elton som sprang in på förskolans gård imorse när han såg sina kompisar även om han imorse sa ”jag vill inte gå till förskolan det är trevligare hemma”. Haha Elton är så rolig i sitt språk, trevligare hur gulligt. Förra gången som jag var hos frisören blev det en stor förändring då jag gick jag från att vara blond till att bli brunett, så vad tror ni att jag hittar på nu?Det är förresten första gången jag är ifrån Maj, eller vänta jag har hunnit göra naglarna en gång när hon var två veckor. Inser att jag glömt pads till bh:n så vi får se om det syns två stora blöta ringar när frisören tar bort förklädet, heter det förkläde? Ses när jag är klar!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Jessica
  juni 30, 2021

  Jag har en fråga angående ditt besök att göra naglarna när din bebis var 2 veckor gammal. Jag har själv en bebis som är just 2 veckor och detta är mitt första barn. Skulle ju dö för en nageltid men jag är så sjukt osäker hur jag ska lämna min bebis till min kille i 40 min. Jag helammar och är rädd att min bebis kommer bli hungrig under min nageltid och då är jag inte där. Har alltså inte testat att ge flaska. Hur gjorde du? 🙂 Önskar dig en fin kväll!

  • Ida
   augusti 17, 2021

   Hej, ber om ursäkt för sent svar. Har haft paus med bloggen, läs inte hunnit med. Jag pumpade, eller handmjölkade ut det går lättare, så hade Jakob det att ge med flaska. Vi gav lite flaska när hon inte gick upp i vikt och det accepterade hon så hoppas att det löste sig för dig med <3 Kramar

Previous
Vab