I mitt badrumsskåp

Tänkte presentera mina stora favoriter och vardagshjältar i badrumsskåpet. Jag älskar att shoppa skönhetsprodukter när jag är utomlands, dels finns det ett större utbud och dessutom brukar priserna vara bättre än hemma.

Skönhet

Aussie

En klassiker i mitt badrum är australienska märket Aussie. Jag använder deras schampo och balsam men  är extra förtjust i deras hårinpackning. Det bästa? Man behöver inte vänta en evighet på att den ska göra sitt jobb och den lämnar alltid håret sammetslent och med en fantastisk doft. Psst! Passa på att köpa utomlands, på Boots i England får du tre produkter för 10 pund.

Loréal

När vi ändå är inne på hår… L’oréals hårolja är en riktig livräddare för torra hårtoppar och jag brukar även använda den direkt efter duschen i handdukstorkat hår. Doftar ljuvligt och har den där perfekta konsistensen. Säljs i välsorterade matbutiker och kommer inte ruinera dig.

Batistes torrschampoon är något som jag använder nästintill dagligen. Finns i olika storlekar och dofter, den här i reseformat är perfekt att ta med sig i väskan. Jag använder torrschampo mellan tvättningarna men även för att få struktur på nytvättat hår. Skulle inte överleva utan!

skönhet

soap glory benefit

Ett märke som min underbara vän Nadja tipsade om förra gånger vi var i London var Soap and Glory. Den här handdisinfektionen doftar ljuvigt och inte gårdagens fylla som många andra produkter påminner om. Även denna ryms i partyväskan!

Benefit

Benefit är ett skönhetsmärke som många kanske känner igen tack vare deras underbara förpackningar med pinup-motiv. High beam är en klassiker på marknaden och är en multiprodukt. Jag använder den som highlighter vid ögonbrynens båge, vid kindbenen och även vid läpparna. Klassisk!

Clarins

Världens bästa peeling för ansiktet, som passar perfekt för oss med känslig hy, kommer från Clarins. Jag har tidigare tipsat om deras Gentle Peeling på Instagram. Den är väldigt dryg och är ganska kompakt i sin konsistens. Du låter den verka en stund och ”suddar” sedan bort den med fingrarna likt ett radergummi. Hyn lämnas silkeslen! Kostar en del men är värd varje krona.

Tror inte att Victoria´s Secrets läppglans behöver någon närmare presentation. Doftar underbart och jag vet inte hur många gånger jag har fått komplimanger för dessa gobitar av både tjejer och killar. Passa på att köpa på er om ni är i USA. Kostar en bråkdel där mot hemma i Sverige.

 

Njut av helgen!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • lena
  februari 22, 2015

  Oj maste prova den dar L’Oreal haroljan. 3 for £10, vilken klassiker 🙂

  • Ida
   februari 22, 2015

   Ja den är underbar! Dryg är den också så du behöver inte alls ta mycket.

   Ha ha ja sannerligen! Den bästa dealen! Förresten…. kan jag beställa ett ljus med dig när du kommer? Rewined! Min är slut!

 • Kecka
  februari 25, 2015

  Tack för tipsen! Jag är oxå en riktigt skönhetsprodukt/kräm junkie

  • Ida
   februari 26, 2015

   Åh tack söta du! Åhh vad härligt, kom gärna med tips om dina ”must have” i badrumsskåpet Kram

Previous
Nordic Shoe and Bag Fair, del 5
I mitt badrumsskåp