Jag är tillbaka!

Hej bästa gänget, nu är jag äntligen tillbaka! Herregud vad kaoset i lägenheten har tagit energi från mig, men nu vågar jag säga att jag är tillbaka igen. Den här veckan kommer få en grande finale då det vankas dop för Elton! Hela min familj kommer alltså hit i veckan, så underbart då vi tyvärr ses allt för sällan allihopa tillsammans. I kaoset som varit har jag varken haft tid, ork eller energi att planera för dopet så det är minst sagt dags att sätta in högsta växeln nu! Hoppas på huvudbonader, flor och en massa glamour på söndag. Jag är så glad att klänningen som jag beställt passade så nu ska jag börja fundera på frisyr, sugen på något lite annat än mina klassiska lockar… Underbar känsla att fylla lägenheten med pompoms igen!

leonoresdop_stor1

Bildkälla

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • E
  september 13, 2018

  Åh har du beställt en klänning som går att amma i? Vi planerar dop o letar klänning för fullt-med amningskrav

  • Ida
   september 21, 2018

   Hej! Älskar klänningen som jag beställde till Eltons dop, kommer från ASOS och är en amningsklänning! Hoppas du hittar något, vet hur svårt det är! Kramar

Previous
5 månaders vaccin