Nordic Shoe and Bag Fair, Del 1

Vilken underbar dag det har varit. Jag har nämligen fått spendera dagen bland det jag älskar allra mest- nämligen SKOR! Jag har träffat så många härliga och inspirerande människor idag och kameran är verkligen full med guldkorn från dagen. I det här inlägget kommer några riktiga höstfavoriter presenteras som nästan får mig att vilja att hösten redan var här.

 

G-star

G-star levererade verkligen! Inte bara hade de en fantastisk säljare som berättade om kollektionen utan det fanns så otroligt mycket fint för både herr och dam. Ett större inlägg om G-star har ni att vänta inom kort!

Geox

Hos Geox träffade jag underbara Ulrika som visade höstens nyheter. Älskar stövletterna ovan och deras ballerinas och sneakers. Här möts verkligen kvalitet, komfort och mode.

Geox2

Geox3

Ballerinas och sneakers hos Geox

Bétsy

Sprang på härliga Jason från företaget Analpa. De driver bl.a. det brittiska märket Bétsy som hade många guldkorn att se framemot till hösten. Det var deras första mässtillfälle i Sverige och det fanns några riktiga pärlor som väckte cravings hos mig.

Bétsy

Bétsy

Sulan, detaljerna och det härliga fodret väcker stora ha-begär!

Detaljer Apropå detaljer! Spana in dessa lirare från Johnny Bulls.

Debbie

DebbieHos danska företaget Debbie Shoes hittade jag dessa pjux. Älskar att man får en lite ”Channelig” känsla i kombination med rågummisulan som är kanon i vårt klimat. Alla skorna tillverkas i Italien eller Spanien och företaget som är särskilt stort i Danmark och Norge är även på frammarsch i Sverige.

Har så mycket mer att visa så kika in för fler biler snart!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Birthday boy