Oh my Gadd!

Om ni följer  mig på Instagram har ni knappast missat att jag och lillasyrran Anna hade en helt fantastisk eftermiddag i lördags då vi såg Eric Gadds show ”OMG” på Hamburger Börs. Trots mina höga förväntningar blev jag helt golvad av Erics fantastiska pipa och hans låtskatter. Jag och Anna stod upp och dansade konstant i två timmar och var helt euforiska efteråt. Åh måste boka nya biljetter och se den en gång till…. minst! 

Eltonfritt betyder stora örhängen, åh vad jag älskar de här blafforna som jag köpte till vårt bröllop.

Allt var helt underbart- låtarna, Erics röst men jag blev så imponerad över resten av gänget på scen och alla scenkläder. Wow!

Rosa, guld, glitter, zebramönster… älskade allt och det kändes som att det var taget direkt ur en film med Jem and The Holograms!

Mina favoritlåtar? There´s no one like you, Wish I och de gamla svenska klassikerna Kom hit och ta samt Bara himlen ser på som dök upp som ett magiskt extranummer. Har filmat så mycket med mobilen, ska ta och gå igenom alla klipp ikväll och återuppleva denna sanslöst underbara kväll.

Var tvungna att ta varsitt glas bubbel efter showen och bara ta in allt. Vi svävade liksom på moln båda två och jag kände mig som Ida 15 år igen på konsert med fjärilar i magen ha ha bästa känslan! Eric gick runt i slutet av konserten och tog folk i hand och närmare uppväckelsemöte än det går nog inte att komma ha ha folk var i extas. 

Jag säger bara hatten av till proffsigaste gänget och rekommendera alla att gå och se denna helt magiska show!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Vår första flygtur