Så blir dina ögonfransar milslånga!

Vänner! Nu kommer tipsens tips, en sådan där produkt som borde komma med varningstext för har ni en gång börjat använda den kommer ni inte att kunna sluta. Drömmer ni om förföriskt långa fransar så har ni kommit rätt. Jag kommer vara min vän Nadja evigt tacksam för att hon introducerade den här rackaren i mitt liv för dryga året sedan och sedan dess känner jag mig så naken utan den. Det är alltså ett ögonfransserum som ser ut som en vit mascara. Ni målar på den innan er vanliga mascara och så baam har ni längre och fylligare fransar än vad ni någonsin kunnat drömma om. Såg att Kicks KLICK! hade 20 % rabatt (gäller 28/12) på den nu dessutom så skynda fynda och berätta sedan hur mycket ni älskar den!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
God jul, sjukstuga, SM i kullerbyttor och så kom snön!