Så får du ordning på småhåren!

Inlägget innehåller reklamlänk för Kicks.se

Hej på er och hej lördag! Vilket magiskt väder Stockholm bjuder på idag, känns smått osannolikt efter gårdagens snökaos. När vi ändå pratar om kaos och bättre tider så tycker jag att ämnet småhår eller vad man ska kalla de små sattygen kommer väl till pass. Efter graviditeten så spårade mitt hår ur fullständigt, ni som följde mig då minns de stora tussarna som lossnade så fort jag rörde vid håret och hur min pappa fick ta fram saxen och hjälpa en gråtandes Ida dagens innan Eltons dop då håret förvandlades till ett skatbo som inte gick att reda ut.

Så här såg det ut efter varje gång jag tvättade håret när Elton var runt sex månader.

Hur som helst, håret har varit mycket mer samarbetsvilligt sedan dess men jag märker att jag återigen måste ha tappat rätt mycket hår närmast ansiktet för småhåren har poppat upp som värsta sortens ogräs.

Det är som en diffus palm som håller på att växa ut på sidan av tinningen…

Ni verkar vara många som dras med samma bekymmer och som dessutom kommit ihåg att jag tidigare tipsade om en grym produkt för att få styrelse på de små illbattingarna. Så låt mig helt enkelt få presentera världens bästa stick, ni hittar länken HÄR. Det är som ett vax i limstiftsförpackning, galet drygt och smidig att ha i väskan. Jag har använt samma stift hela tiden och jag har bara förbrukat max en fjärdedel då man bara ska vara lätt på handen är man applicerar det. På palmbilden ovan har jag dock inte använt det, haha kan vara bra att säga annars är det en rätt dålig marknadsföring. Jag hoppas verkligen att ni som frågat ska bli hjälpta, det är 200 galet bra investerade kronor det kan jag lovar er. Puss och trevlig lördag!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
One step forward…