Slutat amma, garderobsrensning och snart dags att börja jobba

Känner ni i luften hur våren spritter och jag är som vanligt så sugen på att rensa, förändra och förbättra när det står en ny årstid runt hörnet. Känns som att jag bott i ullunderställ och amningsbh länge nu men nu är amningen avslutad (vi ammade senaste gången för en vecka sedan så nu är jag i fasen ”trycker ut mjölk i handfatet”) och guess what jag börjar jobba igen om en månad! Jag skulle egentligen behöva stänga in mig här hemma en hel helg med förrådet som enda utflyktsmål för att verkligen se vad gillar jag, vad passar (träningen och jag har inte synkat riktigt så många brallor får pausa ett tag till), och vad matchar. Det som verkligen borde göras är en inventering och jag vet egentligen redan vad som saknas – det som jag tycker är så tråkigt att köpa nämligen basplagg. Jag funderar på att göra en riktig lookbook med plagg och looks som jag gillar och saknar och sedan en med fokus på det jag har men lite mer nytänk i stylingen. Jag tänker även lova mig själv att använda mina väskor mer. Har rätt många godbitar som behöver rastas och få leva livet.Har ni någon gång testat att gå till en personal shopper? Jag är faktiskt rätt sugen på att testa just utifrån de tidlösa plaggen som jag saknar. Eller vad som är tidlöst är väl en definitionsfråga och leopard hör väl dit och det har jag mycket av haha. Vi avslutar med denna – syrrans håriga Buffalos från högstadietiden som jag lånade med mig men som ligger i källaren. Dags att plocka upp. Tror den där personliga shopparen kommer få det svettigt!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Karin
  februari 16, 2022

  Äh för basplagg! Kör all in istället!

  • Ida
   februari 16, 2022

   Haha kanske enklast och billigast – basplagg i bra kvalitet är inte tokbilligt

Previous
Depp pepp