Tillbaka hemma, städkaos och premiär på baby café

Stressen och kaoset som varit den senaste veckan, fy fasen! Nu är vi i alla fall tillbaka hemma, känns så skönt även om det är minst sagt rörigt. Golvfirman, fortfarande väldigt oklart att de ens får kalla sig det, hade inte täckt för mellan köket och resten av lägenheten så storstädning är bara förnamnet på vad vi fått syssla med här hemma. Som jag ska njuta när allt är klart! Har därför varit lite dåligt  med uppdateringar här, har varit helt slutkörd av allt hoppandes hit och dit men nu är jag tillbaka. 

IeYql%4vSZu1YfRFCVGJLQ_thumb_393c

Trött, glad, lycklig, slutkörd… allt på samma gång

Idag har Jakob köttat på i köket där vi ska byta bänkskiva och lite sånt så jag och Elton har varit ute på upptåg mest hela dagen. Vi har bl.a. gjort premiär på öppna förskolan och baby caféet som det heter i Nockeby. 12 mammor och 12 barn som hade sångstund ihop, fikade och utbytte erfarenheter kring våra knoddar. Senare i veckan får jag äntligen träffa min föräldragrupp då vi missade första träffen som var mitt i sommaren och sedan  blev förra veckans träff inställd så nu är jag som jag tror är ett norrländskt uttryck ”övervänt”. Ni som har barn, vad är er erfarenhet av föräldragrupperna och öppna förskolor? Bor ni i Stockholm och vet någon så där kalasbra öppen förskola för småknoddar tipsa gärna! Imorgon är det förresten dags för Eltons fem månaders vaccin, håll tummarna!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Sofia
  september 5, 2018

  Men har ni inte har föräldraff förrän nu?? Vår BVC samlade alla marsbebisar i till träff i slutet på april och det har var ovärderligt för mig(oss) vi ses en gång i veckan i parken eller hemma hos nån sv oss, bästa på veckan!

  • Ida
   september 6, 2018

   Första träffen var mitt i sommaren när vi var borta på semester. Andra träffen som skulle ha varit förra veckan blev inställd så därför blev det min första träff med gänget idag. Lite sent kan jag också tycka! Kramar till dig

 • Lovisa
  september 6, 2018

  Vi hänger en del på Villagatan! Kom dit någon dag, så roligt! Kanske att dom uppskattar det mer när dom är lite äldre men finns många mammor att bubbla med. Kram

  • Ida
   september 6, 2018

   Wiiii ja men det gör jag gärna, vore så kul att ses! Kramar

Previous
När man inte längre kan bo hemma