Vabruari, strömavbrott på Ikea och nu händer det grejer här hemma

Snart är halva vabruari avklarad, herregud vilket djävulsord det är! Det känns som att vi har behövt vabba varje vecka sedan Elton kom tillbaka till förskolan efter årsskiftet och veckan som kommer ser inte ljusare ut än de som hittills har passerat. Dagens inbokade kalas fick ställas in då Eltons mage blev orolig just innan vi skulle åka, inget man vill chansa på så vi fick nöja oss med att hasta iväg till Ikea en sväng när Elton sov. Resultatet? Strömavbrott och löningshelg, ahhh! Note to self: Åk aldrig till Ikea på en söndag när det varit löning. Ni kan gissa kaoset som var när alla skulle lämna Kungens kurva när butikerna stängde ner. 

Elton har kommit fram till att bänken kan användas till att träna på, köra bilar och sova på. Man kan säga att det är som ett Kinderägg utan choklad!

Som tur var så fungerade i alla fall kassorna på Ikea så vi kunde köpa bänken, eller det är nog egentligen ett bord, till sovrummet. Bordet eller bänken kommer från samma serie som skåpet som ni ser i bakgrunden, ”Stockholm 2017” heter det ock fungerar lika bra i huvudstaden år 2020 om ni frågar mig. Vi hade egentligen tänkt köpa ett skrivbord också men det vi var sugna på hade hunnit ta slut under dagen så får bli en till turné inom kort.

Det känns som att det har hänt rätt mycket hemma hos oss på kort tid, så underbart! Musten gick ur oss efter att garderoben stod färdig men nu är vi lite back on track igen. Kanske hinner jag fota lite imorgon när eller snarare om Elton sover då det alltid hinner bli mörkt när man kommer hem. Tänk att vi snart har hunnit bo ett år i vår lägenhet, vart tog tiden vägen? Hur som helst, Elton har fått en ny stor säng, vårt korkskåp är på plats och äntligen så har sovrummet blivit harmoniskt. Mer om det imorgon, nu blir det popcorn innan det är dags att slagga.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • S
  januari 27, 2020

  Vabruari är ju egentligen februari, men jag håller tummarna för att ni fick ert i januari❤️

 • Elin
  februari 16, 2020

  Vilken fin säng! Får man fråga vart ni köpt den?

  • Ida
   februari 16, 2020

   Hej Elin och tack snälla! Åh jag önskar jag visste, köpte den av vår granne som i sin tur också köpt den begagnad. Lycka till i jakten! Stor kram <3

   • Elin
    februari 19, 2020

    Åh, typiskt! Jakten fortsätter. 🙂 tack för att du svarade! Kram!

Previous
Hur får jag ihop livspusslet?