Världens bästa morfar

Posted on

Det kommer inte att bli lätt att åka tillbaka till Stockholm för jösses vad morfar, alltså min pappa, skämmer bort både Elton och oss. Elton verkligen älskar att busa med sin morfar på babygymmet och det finns ingen som kan få Elton att praktiskt taget vråla av skratt när de sätter igång. Det är så tråkigt att det är hela 80 min mellan Skellefteå och Stockholm vilket gör att vi såklart inte kan ses lika ofta som om vi bodde i samma stad.  Jag minns dock själv hur spännande det var att åka särskilt till mormor och morfar när jag var lite eftersom de bodde dryga 40 mil bort vilket gjorde det hela till ett äventyr. Tur att pappa är nybliven pensioner, även om han känner sig som 17 som han brukar säga, och att jag är mammaledig.

JarneJj+RPuvUr+PpelorQ_thumb_37b2

Hur söt är inte den här bilden som jag tog imorse. Elton var ledsen men så fort han fick komma till morfar blev han lugn och somnade på två röda. Morfar har skämt bort Elton idag med en massa nytt till garderoben, visar bilder lite senare. Elton växer så det knakar så hans garderob behöver uppdateras ofta. För att citera pappa så säger han att ”Elton växer som en renkalv”…. Ja ni hör ju, min pappa är en riktig ”spjuver”.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Eva
    juni 29, 2018

    Så fin bild!

Previous
Provresultat