Vecka 33 och (mar)drömmen om att föda i bilen

Nu känns det verkligen som att nedräkningen har börjat på allvar, vi har idag gått in i vecka 33 och det är 55 dagar kvar till vårt beräknade datum. 55 dagar! Det är ju verkligen ingenting, känns så spännande! Jag har haft så svårt att visualisera hur vårt barn kommer se ut men i natt så drömde jag för första gången om vårt barn på riktigt. Eller på riktigt… någorlunda konstigt var det. Jag drömde att vi var på väg in till BB och förutom vi i bilen så var även våra vänner Nadja och Zacke med samt min pappa. Plötsligt stack bebisens ben ut från mig så jag drog helt enkelt ut barnet själv som dessutom redan var påklädd. Ha ha, praktiskt som Jakob uttryckte sig imorse när jag berätta om drömmen. Jag har en väldigt stark känsla av att det är en pojke i magen men i drömmen var det världens vackraste flicka som kom ut med magiskt blå ögon. Åh, undrar så vem du är som gömmer dig i discokulan.

DMPXfY9jSmy4%Yxt87cquw_thumb_3410

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Eva
  januari 26, 2018

  Strunt samma vad som kommer man älskar dem ändå, jag lovar! Just nu ser det dock ut som en pojkmage! Svar kommer ovh viktigast är att det går så komplikationsfritt som möjligt. Kram kram kram

  • Ida
   januari 28, 2018

   Åh så känner vi verkligen, det vi såklart hoppas på är att det är en frisk liten rackare som mår bra <3. Stor kram

Previous
Att vara hemma, Peter André terapi och föräldrautbildning